Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel: Νέο Εργαστήριο Σχεδιασμού Παγκόσμιων κινητήριων μονάδων

Ελλάδα 22:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel: Νέο Εργαστήριο Σχεδιασμού Παγκόσμιων κινητήριων μονάδων

ΝΕΑ

Opel: Νέο Εργαστήριο Σχεδιασμού Παγκόσμιων κινητήριων μονάδων

ΝΕΑ

Όταν θέλεις να έχεις προηγμένα προιόντα απαιτείται η κατάλληλη υποδομή. Στην Opel το ξέρουν καλά αυτό. Το υπερσύγχρονο εργαστήριο σχεδιασμού παγκόσμιων κινητήριων μονάδων στο Ρούσελχαιμ, είναι έτοιμο να ξεκινήσει τη λειτουργία του.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο Volker Bouffier, Πρωθυπουργός της Έσσης, παρέστη στην τελετή των εγκαινίων και είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στο εντυπωσιακό κτιριακό συγκρότημα.

Περισσότεροι από 800 μηχανικοί και τεχνικοί θα δημιουργούν κινητήριες μονάδες του μέλλοντος σε μία επιφάνεια εμβαδού περίπου 36.000 τετρ. μέτρων. Πέρα από το κέντρο τεχνολογίας και τις αίθουσες γραφείων το συγκρότημα περιλαμβάνει επίσης 45 δυναμόμετρα δοκιμών τελευταίας γενιάς.

Advertisement
Advertisement

Τα 210 εκατομμύρια ευρώ που επενδύθηκαν στο νέο εργαστήριο σχεδιασμού παγκόσμιων κινητήριων μονάδων είναι η μεγαλύτερη μεμονωμένη επένδυση σε κτιριακές εγκαταστάσεις του Ρουσελχάιμ από το 2002 που λειτούργησε το νέο εργοστάσιο παραγωγής.

«Το μέλλον κυριολεκτικά θα διαμορφώνεται στο νέο Εργαστήριο Σχεδιασμού Παγκόσμιων Κινητήριων Μονάδων. Το Ρουσελχάιμ είναι ένα από τα σημαντικότερα κέντρα καινοτομίας της περιοχής και αποτελεί ένα διεθνές πρότυπο κέντρο, κυρίως στον τομέα της μετακίνησης. Προϊόντα, πρωτότυπες ιδέες και λύσεις που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο εξελίσσονται εδώ. Αυτό αναδεικνύεται ξεκάθαρα με το νέο κέντρο. Η επένδυση που έκανε η Opel είναι σαφής δέσμευση στο Ρουσελχάιμ και είμαι ευτυχής που η εταιρεία θα συνεχίσει να διαμορφώνει το μέλλον από εδώ. Η Opel είναι βασικό τμήμα της Έσσης και κομμάτι της ταυτότητάς της» δήλωσε ο Πρωθυπουργός Volker Bouffier.