Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Opel Insignia «βγαίνει» εκτός δρόμου

Ελλάδα 10:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Opel Insignia «βγαίνει» εκτός δρόμου

ΝΕΑ

Το Opel Insignia «βγαίνει» εκτός δρόμου

ΝΕΑ

Η off road έκδοση της νέας γενιάς του μεσαίου μοντέλου της Opel έκανε την εμφάνισή της στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Ο κατάλογος παραγγελιών για το νέο Insignia Country Tourer έχει ήδη ανοίξει και το λανσάρισμά του ξεκινά άμεσα στην ευρωπαϊκή αγορά (τιμές στη Γερμανία από 34.855 ευρώ).

Advertisement
Advertisement


ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Το νέο Opel Insignia Country Tourer συνδυάζει τις αρετές ενός station με εκείνες που μπορεί να προσφέρει ένα crossover.Η τετρακίνηση είναι Haldex και ταυτόχρονα υιοθετεί torque vectoring στο στάνταρ εξοπλισμό. Στην πράξη τώρα, επιστρατεύει δύο πολύδισκους ηλεκτρικά ελεγχόμενους συμπλέκτες, οι οποίοι δύναται να στείλουν μέχρι και το 64% στον πίσω άξονα. Oι off road δυνατότητες ενισχύονται από την κατά 25 mm μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, αλλά και τα περιφερειακά προστατευτικά πλαστικά.

Το Country Tourer περιλαμβάνει και το σύστημα FlexRide με τα τρία διαθέσιμα προγράμματα λειτουργίας (Standard, Sport και Tour). Το συγκεκριμένο σύστημα αντλεί πληροφορίες από τα τεκταινόμενα στον δρόμο, 500 φορές το sec και προσαρμόζεται ανάλογα με την ρύθμιση που έχει επιλέξει ο οδηγός.

Advertisement
Advertisement

insignia-country-tourer

Opel-Insignia-Country-Tourer-640

Opel-Insignia-Country-Tourer-inter

Advertisement

Τέλος, ως προς την γκάμα των μηχανικών συνόλων του τετρακίνητου αυτοκινήτου, αυτή περιλαμβάνει ένα 2λιτρο τούρμπο βενζίνης μοτέρ με 260 ίππους και ένα ντίζελ ίδιας χωρητικότητας με 170 άλογα (υπάρχει και προσθιοκίνητη έκδοση με 1,5 τούρμπο στα 165 άλογα).