Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Opel Corsa: Ξεκίνησε η παραγωγή του στην Zaragoza

Ελλάδα 2:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Opel Corsa: Ξεκίνησε η παραγωγή του στην Zaragoza

ΝΕΑ

Opel Corsa: Ξεκίνησε η παραγωγή του στην Zaragoza

ΝΕΑ

Η παραγωγή της 6ης γενιάς του Opel Corsa στο εργοστάσιο του Groupe PSA στην Ισπανία ξεκίνησε με κάθε επισημότητα σύμφωνα με την εταιρία με το “παρών” να δίνουν στην τελετή έναρξης μεταξύ άλλων και ο βασιλιάς Φίλιππος.

Advertisement
Advertisement

 

Στην τελετή έναρξης της παραγωγής του νέου Opel Corsa επί ισπανικού εδάφους παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του γκρουπ Carlos Tavares αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος της Opel Michael Lohscheller, μαζί με άλλους επίτιμους καλεσμένους αλλά και υπαλλήλους του εργοστασίου.

Advertisement
Advertisement

“Το Corsa δεν είναι μόνο ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της σύγχρονης ιστορίας, με πωλήσεις 14 εκατ. τα τελευταία 37 χρόνια, αλλά και ένα ορόσημο στην στρατηγική μας για ηλεκτροποίηση. Από τις αρχές του 2020 θα κατασκευάζουμε στην Zaragoza και το Corsa-e. Το Corsa-e θα είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό Opel “Made in Europe. Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι φέρνουμε το μέλλον στην Zaragoza και ότι η Opel ηλεκτροποιείται.”, δήλωσε ο Lohscheller.

Η Opel έχει ως στόχο να προσφέρει μια ηλεκτρική έκδοση για κάθε μοντέλο της μέχρι το 2024 και το Corsa-e με τον ηλεκτρικό κινητήρα του των 136 ίππων και με αυτονομία που αγγίζει τα 330 χλμ. (WLTP) θα αποτελέσει ένα από τα βασικά “όπλα” της εταιρίας στον στίβο των πωλήσεων. Διαβάστε περισσότερα για το ηλεκτρικό Corsa-e εδώ.