Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ντεμπούτο για την Corvette ZR1

Ελλάδα 11:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ντεμπούτο για την Corvette ZR1

ΝΕΑ

Ντεμπούτο για την Corvette ZR1

ΝΕΑ

Η Chevrolet δοκιμάζει την ZR1 με σκοπό να την λανσάρει στο επόμενο διάστημα. Το ντεμπούτο του μοντέλου αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα στην έκθεση του Ντουμπάι.

Advertisement
Advertisement

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ (kf@newsauto.gr)

Τον προηγούμενο μήνα η Chevrolet σταμάτησε την παραγωγή της προηγούμενης γενιάς της Corvette και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο νέο μοντέλο.

Το λανσάρισμα της νέας γενιάς, δηλαδή της ZR1, ήταν προγραμματισμένο για το 2019 αλλά η αμερικάνικη φίρμα αποφάσισε να βάλει στην παραγωγή το μοντέλο νωρίτερα. Έτσι, η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει-κατά πάσα πιθανότητα- στην έκθεση αυτοκινήτων του Nτουμπάι στις επόμενες μέρες.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τη διαφορετική σχεδίαση, που θα παραμείνει σε κάθε περίπτωση σπορτίφ, η ZR1 θα πατά πάνω σε μια αναβαθμισμένη πισωκίνητη πλατφόρμα με μεγαλύτερη ακαμψία για ακόμη πιο δυναμική συμπεριφορά. Όσον αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία που γνωρίζουμε, στην κορυφή της γκάμας θα βρεθεί V8 των 6,2 λίτρων της εταιρείας με ισχύ κοντά στα 650 άλογα. Τέλος, εκτός του χειροκίνητου κιβωτίου θα υπάρξει και ένα νέο 10άρι αυτόματο κιβώτιο.