Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Nissan Titan ως το απόλυτο όχημα έκτακτης ανάγκης

Ελλάδα 8:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Nissan Titan ως το απόλυτο όχημα έκτακτης ανάγκης

ΝΕΑ

Το Nissan Titan ως το απόλυτο όχημα έκτακτης ανάγκης

ΝΕΑ

Μία ακόμη ειδική έκδοση του Titan παρουσίασε στις Η.Π.Α. η Nissan θέλοντας να τονίσει τις πολλές χρήσεις του μεγάλου pick up της. Το εντυπωσιακό όχημα ανταπόκρισης έκτακτης ανάγκης δημιουργήθηκε για καλό σκοπό. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η τελευταία παραλλαγή του Nissan Titan παρουσιάστηκε επίσημα στην έκθεση αυτοκινήτου που πραγματοποιείται αyτές τις ημέρες στο Miami των Η.Π.Α. και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον αμερικάνικο Ερυθρό Σταυρό, ως το απόλυτο όχημα-κέντρο επιχειρήσεων έκτακτης ανάγκης το οποίο παράλληλα μπορεί να εξυπηρετήσει και ως μονάδα παροχής πρώτων βοηθειών.

Το εν λόγω Titan φέρει ένα κουβούκλιο της B&S μέσα το οποίο ο διασώστης θα βρει όλα τα απαραίτητα για να παρέχει τις υπηρεσίες του, αλλά και γραφείο, ηλιακά πάνελ για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, Wi-Fi hotspot, ψυγείο για την μεταφορά αίματος κ.α.

Nissan_TITAN_Red_cross_640

Advertisement
Advertisement

Το μοντέλο της Nissan φέρει νέο προφυλακτήρα για μεγαλύτερη προστασία, μεγαλύτερο ρεζερβουάρ πετρελαίου χωρητικότητας 284 λίτρων αυτονομία, αλλά και ρυθμιζόμενη σε ύψος ανάρτηση, ψηλότερη από του στάνταρ μοντέλου, ενώ διαφορετικοί είναι και οι τροχοί.

Το Titan μπορεί να εξυπηρετήσει το προσωπικό του και ως σταθμός ξεκούρασης αφού έχει εξοπλιστεί κατάλληλα και για αυτό διαθέτοντας φούρνο μικροκυμάτων, νιπτήρα και ψυγείο, αλλά και σαν σταθμός αιμοληψίας.

Nissan_TITAN_Red_cross_640-2

Advertisement

Η Nissan δημιούργησε μόνο ένα Titan έκτακτης ανάγκης το οποίο, μετά την παρουσίασή του και την λήξη της έκθεσης στο Miami, θα παραχωρηθεί ως δωρεά στον Ερυθρό Σταυρό της Florida.