Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nissan: Στα σκαριά η επόμενη γενιά Ζ

Ελλάδα 0:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nissan: Στα σκαριά η επόμενη γενιά Ζ

ΝΕΑ

Nissan: Στα σκαριά η επόμενη γενιά Ζ

ΝΕΑ

Πενήντα χρόνια από τη γέννηση του θρυλικού πλεον 240Z θα γιορτάζει η Nissan, περίπου τέτοια εποχή του χρόνου. Σύμφωνα και με δηλώσεις υψηλόβαθμου στελέχους της δεν αποκλείεται σε αυτή τη γιορτή να κάνει το ντεμπούτο της και η επόμενη γενιά του μοντέλου. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, αυτή θα είναι η τέλεια εποχή για τη Nissan για να γιορτάζει τα 50 χρόνια του δημοφιλούς κουπέ της καθώς τον Οκρώβριο του 2019 θα πραγματοποιείται παράλληλα και το Σαλόνι του Τόκιο. Αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για τους Ιάπωνες για να γιορτάσουν μισό αιώνα ζωής για το μοντέλο τους παρουσιάζοντας παράλληλα και κάποιο concept που θα αναφέρεται στην επόμενη γενιά Ζ.

Μια ειδική έκδοση της υπάρχουσας γενιάς θα ταίριαζε επίσης στο γεγονός, ωστόσο οι φίλοι της ιαπωνικής εταιρίας μμπορεί να σταθούν ακόμη πιο τυχεροί αφού οι διεργασίες για την δημιουργία του επόμενου Z έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι πληροφορίες για αυτό έρχονται από επίσημα χείλη και συγκεκριμένα από εκείνα του Alfonso Albaisa, του αντιπρόεδρου παγκόσμιου σχεδιασμού της Nissan, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα whichcar.

Nissan 370Z MY18

Advertisement
Advertisement

“Το Ζ, ω Θεέ μου. Η πίεση είναι τεράστια”, δήλωσε ο Albaisa και πρόσθεσε πως είναι κατενθουσιασμένος που βρίσκεται σε θέση ώστε να μπορεί να δουλέψει πάνω σε αυτό το project.