Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε ποιον ανήκει το supercar που είδαμε στην έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας;

Ελλάδα 23:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε ποιον ανήκει το supercar που είδαμε στην έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας;

ΝΕΑ

Σε ποιον ανήκει το supercar που είδαμε στην έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας;

ΝΕΑ

H Έκθεση “Αυτοκίνηση Anytime 2019” ολοκληρώνεται την Κυριακή 17.11 έχοντας προσελκύσει ήδη δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες… Πολλά τα νέα και εντυπωσιακά αυτοκίνητα που βρίσκονται εκεί. Ενας όμως έχει κλέψει τις… καρδιές…!

Advertisement
Advertisement

Ένα σημαντικό αυτοκινητικό γεγονός για την Αττική και την Ελλάδα φυσικά, ολοκληρώνεται την Κυριακή…

Εκεί εκτός των σχεδών 35 πανελλαδικών και πανευρωπαϊκών (υπάρχει και μία παγκόσμια) πρώτων παρουσιάσεων – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ –  είναι και το newsauto.gr και το supercar του το οποίο έχει κάνει αίσθηση!

Με ένα περίπτερο μεγαλύτερο από κάθε άλλη χρονιά, το www.newsauto.gr (και το «αδελφό» περιοδικό car) έχουν μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία στη φετινή Έκθεση Αυτοκίνηση Anytime 2019, η οποία διεξάγεται από τις 9 έως τις 17 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Advertisement
Advertisement

Δείτε το video LIVE απο το Ελληνικό:

Στο περίπτερό μας μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις γύρω από το αυτοκίνητο με όλη τη συντακτική ομάδα του www.newsauto.gr και του περιοδικού car, αλλά και να προμηθευτείτε δωρεάν τον επίσημο Κατάλογο της Έκθεσης με όλα τα στοιχεία για τα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται. Πρόκειται για μια premium έκδοση, με πλούσιο υλικό και υψηλά standards εκτύπωσης, η παραγωγή και διανομή του οποίου έχει γίνει από την ομάδα του Newsauto.

Advertisement

Επιπλέον των παραπάνω, στο περίπτερο του www.newsauto.gr και του περιοδικού car στην Έκθεση Αυτοκίνηση Anytime 2019 φιλοξενούμε και μια μεγάλη έκπληξη. Το μοναδικό supercar της φετινής έκθεσης το οποίο ανήκει στο newsauto!
Δείτε από κοντά, ψηλαφίστε και φωτογραφηθείτε με το πανίσχυρο supercar του newsauto, το Audi R8 V10 των 570 ίππων!

Πρόκειται για τη νέα έκδοση του μοντέλου, μετά και το τελευταίο facelift που έγινε απο την Audi, ενώ είναι το μοναδικό αυτή τη στιγμή που κυκλοφορεί στην Ελλάδα (στη facelift του μορφή).

Advertisement

 

Παράλληλα στο μεγάλο περίπτερο του newsauto θα διοργανωθούν πολλοί διαγωνισμοί με πλούσια δώρα, θα μοιραστούν δωρεάν περιοδικά car, ενώ θα υπάρξουν και πολλές LIVE μεταδόσεις οι οποίες θα μεταδοθούν στις facebook σελίδες του newsauto, του car magazine greece και του protothema (συνολικά πάνω 600.000 φίλοι)!

Advertisement

Σας περιμένουμε με πολλές εκπλήξεις και πολλά γκάζια!

 

Δείτε εδώ τον επίσημο οδηγό-κατάλογο της έκθεσης