Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

newsauto.gr: Νέο ρεκόρ επισκέψεων!

Ελλάδα 20:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

newsauto.gr: Νέο ρεκόρ επισκέψεων!

ΝΕΑ

newsauto.gr: Νέο ρεκόρ επισκέψεων!

ΝΕΑ

Το πρώτο αυτοκινητικό ΜΜΕ της Ελλάδας, ξεπέρασε τους 3.000.000 ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ επισκέπτες !

Advertisement
Advertisement

 

Mετά και από την επιβεβαίωση-επικύρωση από την Google των οριστικών επισκέψεων προς το newsauto τον Απρίλιο, με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το πρώτο αυτοκινητικό (και μοτοσικλετιστικο) ΜΜΕ της Ελλάδας, ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες σε 30 ημέρες!

Σύμφωνα με τα Google Analytics λοιπόν, τον Απρίλιο οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ του newsauto.gr ήταν 3.078.258, με τα pageviews να αγγίζουν τα 10 εκατομμύρια, ενώ το Bounce Rate ανήλθε στο μόλις 26,3%!

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για την υψηλότερη επίδοση που έχει καταγραφεί στην ιστορία της Δημοσιογραφίας του ειδικού Τύπου στη χώρα μας, ενώ το newsauto είναι πλέον το πρώτο σε δημοφιλία αυτοκινητικό site στην Ευρώπη, αναλογικά με τον πληθυσμό-αναγνώστες της χώρας. Αυτός είναι και ο λόγος που το site έχει μπει στο “στόχαστρο” μεγάλων ψηφιακών εταιρειών ως Case Study για την Ευρώπη, όπως προσφάτως έγινε με την Google, την Taboola και την Project Agora.

 

Ιδού και το ανάλογο γραφικό mail από την Google

Advertisement

 

Advertisement

Σύμφωνα με τα παραπάνω, από τα 6,8 εκατομμύρια των επισκέψεων το 38.6% μπήκε απευθείας από την πρώτη σελίδα του site (www.newsauto.gr), το 28.7% μέσω των συνεργασιών μας (Google News, emails, bot κλπ), και το 32.6% από άλλες πηγές όπως οι μηχανές αναζήτησης, τα social media κλπ.

 

Θυμίσουμε πως πλέον ότι σύμφωνα με τις μετρήσεις του SEMRUSH, το newsauto.gr πέρασε στην πρώτη θέση σε οργανικές αναζητήσεις της Google (επιλογή των αναζητητών της Google), αυξάνοντας με γρήγορους ρυθμούς τη διαφορά από τα υπόλοιπα site του Ειδικού Τύπου, κάτι που οφείλεται στην επένδυση που κάναμε εφαρμόζοντας μια νέα, επιτυχημένη στρατηγική SEO (Search Engine Optimization)…

Advertisement

Αναμφίβολα ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των επισκεπτών για ένα αυτοκινητικό site, επισφραγίζει τη μοναδική σχέση εμπιστοσύνης των αναγνωστών προς το newsauto.gr!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ελλάδα: Διάθεση για νέο αυτοκίνητο – Ρεκόρ επισκέψεων στο newsauto
newsauto.gr: Νο.1 αυτοκινητικό site σε οργανικές αναζητήσεις της Google
Case study το newsauto!