Menu
Τιμές αυτοκινήτων | Live η κίνηση Τιμές Καυσίμων | newsautoCHOICE

ΝΕΑ

newsauto: Απίστευτο ρεκόρ επισκέψεων!

  • newsautoteam

Νέο μηνιαίο ρεκόρ μοναδικών επισκεπτών καταγράφηκε για το Νο1 ΜΜΕ για το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα. Πάνω από 2,9 εκατομμύρια αναγνώστες ενημερώθηκαν τον Μάρτιο από το newsauto.gr!

Εννέα (9)  χρόνια κλείνει φέτος στον διαδικτυακό αέρα το newsauto.gr, από τα οποία τα επτά (7) τελευταία το έχετε καθιερώσει στην πρώτη θέση της προτίμησής σας για την αυτοκινητική σας ενημέρωση.

Μάλιστα τον τελευταίο χρόνο, παρά την πληθώρα των αντίστοιχων αυτοκινητικών Μέσων (η Ελλάδα έχει τα περισσότερα στην Ευρώπη!), η διαφορά από το δεύτερο site, ξεπερνάει τα 2,0 εκατομμύρια μοναδικών επισκεπτών τον μήνα.

Πιο συγκεκριμένα, τον Μάρτιο, με την άνοδο ρεκόρ που κατέγραψαν οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, κατεγράφησαν από την Google 2.974.517 ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, με τις συνολικές επισκέψεις να είναι στα 6.543.937!

 

 

Στον αντίποδα και παρά τα πολύ υψηλά νούμερα, το Bounce Rate του Μαρτίου κυμάνθηκε στο εξαιρετικό 27,89%, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την υψηλή πιστότητα των επισκεπτών του site.

 

Τον Μάρτιο του 2021 ο κύριος όγκος των επισκεπτών (σχεδόν 1,4 εκατομμύρια) μπήκε απευθείας στο www.newsauto.gr, ενώ ραγδαία ήταν η αύξηση των επισκεπτών που προέρχονται από τα social media και τις μηχανές αναζήτησης!


Η ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το newsauto χαρακτηρίζεται από την αγορά, ως το ισχυρότερο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης αυτοκινήτου (και μοτοσικλέτας) στην Ελλάδα την τελευταία 20ετία, με τους αριθμούς που καταγράφονται από την Google (και όχι μόνο) να μην έχουν εμφανιστεί  ΠΟΤΕ στην Ελλάδα  από ένα ενημερωτικό, αυτοκινητικό Μέσο, είτε έντυπο, είτε ψηφιακό…

Αναμφίβολα ο αριθμός των εκατομμυρίων επισκεπτών για ένα αυτοκινητικό site, επισφραγίζει τη μοναδική σχέση εμπιστοσύνης των αναγνωστών προς το newsauto.gr!

 

CASE STUDY

Το newsauto.gr, η κορυφαία ιστοσελίδα για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα και μεταξύ των δημοφιλέστερων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών.

Περισσότεροι από 2,8 εκατομμύρια χρήστες εμπιστεύονται το newsAuto.gr σε μηνιαία βάση, για τα μαθαίνουν τα τελευταία νέα στο χώρο του αυτοκινήτου. Πρωτοπορώντας πάντα στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών, το newsauto.gr επεδίωξε να επιτύχει ένα τριπλό στόχο με τη χρήση του header bidding: να αυξήσει τα συνολικά του έσοδα, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στο user experience ή να επηρεάσει τις απευθείας καμπάνιες του.

Το newsauto.gr μετράει ήδη 3,5 χρόνια συνεργασίας με το Project Agora, αξιοποιώντας τις πολλαπλές δυνατότητες της τεχνολογίας του Project Agora για τους εκδότες,ώστε να μεγιστοποιεί την αξία κάθε επισκέπτη. Η υιοθέτηση της ανανεωμένης, πρωτοποριακής έκδοσης του PA Bidding ήρθε ως φυσική επιλογή από έναν ψηφιακό εκδότη που αναγνωρίζει την αξία της καινοτομίας και της γρήγορης ανταπόκρισης σε νέες τεχνολογίες.

«Το Project Agora αύξησε σημαντικά το eCPM μας με την τελευταία έκδοση του PA Bidding και ελαχιστοποίησε τα “διαφυγόντα” έσοδα από “χαμένα” impressions, βοηθώντας μας παράλληλα να διατηρήσουμε το πολύ καλό user experience. Η ομάδα του Project Agora μάς καθοδήγησε πλήρως κατά τα πρώτα στάδια και συνεχίζει να μας παρέχει συνεχή υποστήριξη, ώστε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τις δυνατότητες του Header Bidding», δηλώνει ο Νίκος Ηλιόπουλος, Head of Digital, Proto Thema Group.

Το PA Bidding αποτελεί την κορωνίδα της τεχνολογίας του Project Agora για ψηφιακούς εκδότες. Σχεδιασμένο να μεγιστοποιεί την απόδοση, το PA Biddingδίνει τη δυνατότητα στους ψηφιακούς εκδότες να αυξάνουν τον ανταγωνισμό και το eCPM τους, εξοικονομώντας τους πολλές εργατοώρες από ad-operations και development. Το PA Biddingείναι μια λύση που διαρκώς εξελίσσεται, ακολουθώντας κάθε νέα καινοτομία, ώστε να βοηθά τους ψηφιακούς εκδότες να αξιοποιούν στο έπακρο κάθε ευκαιρία που υπάρχει διαθέσιμη στο χώρο της διαφημιστικής τεχνολογίας.

Το newsauto.gr ήταν από τα πρώτα sites που επέλεξαν την αναβάθμιση στην ανανεωμένη έκδοση του PA Bidding.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Άνοδο-ρεκόρ 142% σημείωσαν οι πωλήσεις νέων ΙΧ τον Μάρτιο!
newsautoChoice: Τα καλύτερα crossover
Ο Kimi Raikkonen μιλάει αποκλειστικά στο NewsAuto (vids)

 

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto