Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο σύστημα πολυμέσων για το Opel Insignia

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο σύστημα πολυμέσων για το Opel Insignia

ΝΕΑ

Νέο σύστημα πολυμέσων για το Opel Insignia

ΝΕΑ

To Insignia θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα φέρει το επόμενης γενιάς σύστημα πολυμέσων-ψυχαγωγίας της Opel. Το νέο σύστημα θα προσφέρει ακόμη περισσότερες λύσεις συνδεσιμότητας στους επιβαίνοντες κάνοντας παράλληλα ευκολότερη τη ζωή του οδηγού. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το νέο σύστημα πολυμέσων-ψυχαγωγίας της Opel θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις Multimedia και Multimedia Navi Pro, με το δεύτερο να δίνει όπως καταλαβαίνετε μεγαλύτερη έμφαση στην πλοήγηση. Η έγχρωμη και στις δύο περιπτώσεις οθόνη θα φτάνει έως και τις 8 ίντσες, για την κορυφαία έκδοση, ενώ αλλαγές βλέπουμε και στον πίνακα του οδηγού, με στόχο οι την απλούστευση των πληροφοριών που φτάνουν στα μάτια του.

Opel-Insignia-Grand-Sport-mms-640-4

Το σύστημα επιτρέπει τη σύνδεση με έξυπνες συσκευές μέσω Bluetooth ή USB και φυσικά μέσω Android Auto ή Apple CarPlay και μπορεί να συγχρονίσει έως και δύο συσκευές ταυτόχρονα.

Advertisement
Advertisement

Opel-Insignia-Grand-Sport-mms-640

Παράλληλα η κορυφαία Multimedia Navi Pro έκδοση του συστήματος προσφέρει νέες υπηρεσίες πλοήγησης αλλά και δυνατότητα παρουσίασης της κυκλοφορίας και τιμών βενζίνης σε πραγματικό χρόνο, ενημέρωση για διαθέσιμες θέσει στάθμευσης σύμφωνα με τον προορισμό σας και αυτόματες ενημερώσεις για τους χάρτες.

Opel-Insignia-Grand-Sport-mms-640-2

Advertisement

Ειδικά για την ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τις κυκλοφοριακές συνθήκες να πούμε ότι το σύστημα δέχεται πληροφορίες από πολλές πηγές ταυτόχρονα, ανανεώνοντας έτσι σχεδόν άμεσα τα δεδομένα που παρουσιάζονται στην οθόνη του.

Opel-Insignia-Grand-Sport-mms-640-3

Advertisement

Το Multimedia Navi Pro του Insignia μπορεί να ελεγχθεί και με φωνητικές εντολές, ενώ μπορεί να γίνει εξατομίκευσή και αποθήκευση των ρυθμίσεων για πέντε διαφορετικούς οδηγούς, η οποίοι μπορούν να ρυθμίσουν, μεταξύ άλλων,τον κλιματισμό και τον ισοσταθμιστή του ηχοσυστήματος και να αποθηκεύσουν τις αγαπημένες τους διαδρομές.

Περισσότερα μοντέλα της Opel θα λάβουν το νέο σύστημα εντός του 2019.