Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Kia Rio GT-Line με πιο σπορ look

Ελλάδα 18:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Kia Rio GT-Line με πιο σπορ look

ΝΕΑ

Νέο Kia Rio GT-Line με πιο σπορ look

ΝΕΑ

Η Kia αποκάλυψε επίσημα ενόψει του ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου το νέο Rio GT-Line, το οποίο έρχεται για να προσφέρει μια πιο σπορ εμφάνιση και εσωτερικό σε όποιον το επιλέξει. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το Kia Rio GT-Line δημιουργήθηκε ως συνέχεια των αντίστοιχων εκδόσεων και άλλων μοντέλων της Kia, όπως τα Picanto GT-Line, Cee’d GT-Line, Sportage GT-Line και Sorento GT-Line. Μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα βενζινοκίνητα μοτέρ του μοντέλου, όπως είναι ο 3κύλινδρος 1.000άρης turbo των 120 ίππων, αλλά και οι ατμοσφαιρικοί των 1.25 και 1.4 lt.

Στα χαρακτηριστικά της η νέα έκδοση του Rio ξεχωρίζει με τη γυαλιστερή μαύρη επένδυση στο κέντρο της εμπρόσθιας γρίλιας, που συνδυάζεται με περίγραμμα χρωμίου, τα LED φώτα ομίχλης και φώτα ημέρας, τις ειδικής σχεδίασης ζάντες των 17 ιντσών, τον πιο σπορτίφ πίσω προφυλακτήρα με την διπλή απόληξη της εξάτμισης, αλλά και την μαύρη αεροτομή.

Στο εσωτερικό συναντούμε ένα τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα και δέρμα, ενώ αντίστοιχες δερμάτινες επενδύσεις σε συνδυασμό με ύφασμα και γκρι ραφές συναντούμε και στο σαλόνι. Οι αλλαγές στο εσωτερικό ολοκληρώνονται με τις επενδύσεις σε carbon μοτίβο και μέταλλο.

Advertisement
Advertisement

Rio GTLine640b

Rio GTLine 640