Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες Maserati GranTurismo και GranCabrio

Ελλάδα 12:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέες Maserati GranTurismo και GranCabrio

ΝΕΑ

Νέες Maserati GranTurismo και GranCabrio

ΝΕΑ

Η Maserati παρουσιάζει τις ανανεωμένες εκδόσεις των GranTurismo και GranCabrio. Ας δούμε τις αλλαγές που φέρουν τα δύο αυτά μοντέλα.

Advertisement
Advertisement


Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Στο εμπρόσθιο μέρος έχει δημιουργηθεί μια νέα γρίλια που προέρχεται από την πανέμορφη Maserati Alfieri. Παράλληλα, υπάρχουν νέες εισαγωγές και ελαφρώς διαφοροποιημένος πίσω προφυλακτήρας.

Στο εσωτερικό της GranTurismo και της GranCabrio, οι αλλαγές αφορούν στη νέα μεγάλη οθόνη 8,4 ιντσών για το αναβαθμισμένο ηχοσύστημα της Harman Kardon και οι περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας. Αλλαγμένος είναι και ο επιλογέας, αλλά και η σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας στο κάτω τμήμα της.

Advertisement
Advertisement

Στο πεδίο του κινητήρα, παραμένει ο ατμοσφαιρικός V8 των 4,7 λίτρων που κατασκευάζεται στο χέρι από τη Ferrari, με 460 άλογα (στις 7.000 σ.α.λ.) και 520 Nm ροπής (στις 4.750 σ.α.λ.). Το μοτέρ αυτό συνδυάζεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και προσφέρει 0-100 km/h σε 4,8 sec και τελική ταχύτητα 299 km/h. Στην λίγο πιο ελαφριά έκδοση Maserati GranTurismo MC, το 0-100 km/h θέλει 4,7 sec και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 301 km/h.