Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε το νέο Suzuki Swift Sport

Ελλάδα 9:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε το νέο Suzuki Swift Sport

ΝΕΑ

Δείτε το νέο Suzuki Swift Sport

ΝΕΑ

H Suzuki δίνει στη δημοσιότητα και άλλα στοιχεία από την κορυφαία έκδοση του νέου Swift. To ιαπωνικό μοντέλο παρουσιάστηκε σήμερα επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Advertisement
Advertisement

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης κάνει το επίσημο ντεμπούτο του το νέο Swift Sport. Σε επίπεδο εμφάνισης η έκδοση Sport έρχεται με διαφορετική κυψελωτή μάσκα, νέες ζάντες αλουμινίου, πιο μυώδη σπόιλερ και με διχρωμία τις κολώνες του αμαξώματος. Στο πίσω μέρος, όπως και στην προηγούμενη γενιά, κυριαρχούν οι δύο απολήξεις της εξάτμισης και ο διαχύτης. Η καμπίνα του κορυφαίου στην γκάμα Swift φέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που μαρτυρούν τον προσανατολισμό του αυτοκινήτου. Έτσι, έχουν τοποθετηθεί μπάκετ καθίσματα, διάφορες λεπτομέρειες σε κόκκινη απόχρωση, νέος πίνακας οργάνων με ένδειξη για την πίεση του τούρμπο και άλλα.

swift360

Advertisement
Advertisement

Advertisement

Σε τεχνικό επίπεδο τώρα,  το νέο Swift Sport αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ελαφριά μικρά της αγοράς, αφού ζυγίζει 175 κιλά λιγότερα από το «απλό» Swift, έχοντας συνολικό βάρος μόλις 970 κιλών.

Συνδυαζόμενο μάλιστα με τον 1.400άρη turbo βενζινοκινητήρα των 140 ίππων της Suzuki (& 270 Nm ροπής στις 2.500 σ.α.λ.), που φέρει το νέο μοντέλο περιμένουμε οι επιδόσεις να είναι αρκετά γρήγορες, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 0-100 km/h σε κάτω από 9,0 sec (ακόμα δεν έχουμε πλήρη στοιχεία για τις επιδόσεις).

Advertisement