Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις για τα Subaru WRX και WRX STI

Ελλάδα 2:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες εκδόσεις για τα Subaru WRX και WRX STI

ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις για τα Subaru WRX και WRX STI

ΝΕΑ

Η Subaru αποκάλυψε κάποιες περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις WRX Gray και WRX STI Gray για το 2018, στο Tecnica International Boxerfest. Τα αυτοκίνητα περιορίζονται σε 750 μονάδες WRX και μόλις 250 WRX STI. Οι συγκεκριμένες εκδόσεις υπηρετούν εξίσου καλά το σπορ δόγμα της φίρμας, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το φθηνότερο από τα δύο είναι το WRX Gray. Διατίθεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 ταχυτήτων, γκρι εξωτερικό χρώμα και ζάντες 18 ιντσών με μαύρο εντυπωσιακό φινίρισμα. Το Series.Gray WRX συνοδεύεται από το πακέτο Performance το οποίο διαθέτει καθίσματα Recaro με εκείνο του οδηγού να είναι 8 κατευθύνσεων, JURID φρένα εμπρός, προβολείς με LED, φώτα ομίχλης LED και πρόσβαση χωρίς κλειδί για την εκκίνηση με πάτημα πλήκτρων.

Subaru-WRX-Grey-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Το WRX STI Series.Grey, υιοθετεί ζάντες 19 ιντσών, φρένα Brembo με ασημένιο φινίρισμα και μαύρο λογότυπο STI, ενώ η καμπίνα διαθέτει μαύρο Ultrasuede με δερμάτινη θήκη Carbon Black, τιμόνι Ultrasuede με κόκκινες ραφές, καθίσματα Recaro με λειτουργία οδηγού 8 κατευθύνσεων και λειτουργία Keyless Access για την εκκίνηση. Όσο για τη δική του βελτίωση στο χειρισμό, υπάρχει μια μοναδική Bilstein STI αγωνιστική ανάρτηση, που διαθέτει αμορτισέρ Bilstein για την εμπρός ανάρτηση και διπλά ψαλίδια για την πίσω. Τόσο το WRX Series.Gray όσο και το WRX STI Series.Gray αναμένονται στις εκθέσεις της εταιρίας το φθινόπωρο.

Subaru-WRX-Grey-tsiro-640