Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα teasers του Speedback Silverstone Edition

Ελλάδα 12:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα teasers του Speedback Silverstone Edition

ΝΕΑ

Νέα teasers του Speedback Silverstone Edition

ΝΕΑ

Σας είχαμε εδώ και μερικές εβδομάδες ενημερώσει για τη δυναμική παρουσία της DBA (David Brawn Automotive) στην επικείμενη Διεθνή Έκθεση της Γενεύης που διεξάγεται 8 με 18 Μαρτίου. Ενόψει αυτής σας είχαμε δείξει το πρώτο teaser ενός νέου δημιουργήματος.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αυτό θα ονομάζεται Speedback Silverstone Edition και η βρετανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες φωτογραφίες σχετικά με αυτό. Ουσιαστικά πρόκειται για μία περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Speedback GT.

Πόσο περιορισμένης; Θα παραχθεί μόλις σε 10 κομμάτια με κάθε ένα που θα γεννιέται στις εγκαταστάσεις της DBA στο Σίλβερστοουν της Αγγλίας, να κοστίζει 520 χιλιάδες λίρες!

Advertisement
Advertisement

Τα ξεχωριστά του στοιχεία που φανερώνονται στις νέες εικόνες, αφορούν τα LED φωτιστικά σώματα, δερμάτινα καθίσματα στα οποία είναι αποτυπωμένος ο χάρτης του παλιού αεροδρομίου του Β’ παγκοσμίου πολέμου το οποίο αντικατέστησε η φημισμένη πίστα και πληθώρα από χαρακτηριστικά σήματα «Silverstone Edition».

david-brown-gt-geneva2018-teaser-d640david-brown-gt-geneva2018-teaser-e640

Χωρίς ακόμα να υπάρχουν επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Speedback Silverstone Edition εκτιμάται πως θα διατηρήσει τον 5λιτρο Supercharged V8, όμως σε μία ακόμα πιο ισχυρή έκδοση όπου τα άλογα θα αυξηθούν κατά 90, αγγίζοντας τα 600!

Advertisement

Περισσότερα, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στα επίσημα αποκαλυπτήρια.

david-brown-gt-geneva2018-teaser-a640 david-brown-gt-geneva2018-teaser-c640

Advertisement