Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέα MV Agusta Superveloce 800, η εντυπωσιακή

Ελλάδα 9:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα MV Agusta Superveloce 800, η εντυπωσιακή

NEWSMOTO

Νέα MV Agusta Superveloce 800, η εντυπωσιακή

NEWSMOTO

Η ιστορική ιταλική φίρμα, παίζοντας “εντός έδρας” καταφέρει για μία ακόμη φορά να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας με την τελευταία δημιουργία της, την Superveloce 800 που έκανε το ντεμπούτο της στην EICMA υπό μορφή πρωτοτύπου. Εντυπωσιακή από όπου και αν κοιτάξει κανείς τη Superveloce 800 concept, η οποία συνδυάζει για πρώτη φορά ρετρό σχεδιαστικά στοιχεία με τις γνώριμες και άκρως χαρακτηριστικές γραμμές των superbike της ιταλικής εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

mv-agusta-f3-superveloce-eicma_3

Μπορεί να έκανε την εμφάνισή της σε πρωτότυπη μορφή η Superveloce, ωστόσο η MV Agusta μας πληροφορεί ότι η έκδοση παραγωγής θα ακολουθήσει σύντομα με τα πρώτα μοντέλα να κατασκευάζονται το δεύτερο μισό του 2019.

mv-agusta-f3-superveloce-eicma_1

Advertisement
Advertisement

Στοιχεία που εντυπωσιάζουν στη υψηλής αισθητικής Superveloce 800 είναι το full carbon φέρινγκ με τον στρογγυλό κίτρινο προβολέα LED σε ρετρό εκτέλεση. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και το φωτιστικό σώμα της μίνιμαλ ουράς, που χρησιμοποιεί νέο υποπλαίσιο, διαφορετικό από εκείνο της F3 800, πάνω στην οποία βασίζεται η Superveloce. Από αυτή δανείζεται το πλαίσιο και τα κορυφαία περιφερειακά, καθώς και τον 3κύλινδρο εν σειρά κινητήρα.

mv-agusta-f3-superveloce-eicma_4

Το μοτέρ, σύμφωνα με τους Ιταλούς, φέρει αλλαγές που δεν κατονομάζονται, ούτε προς το παρόν και η αυξημένη ιπποδύναμή του, που φτάνει στους 148 ίππους στην “στάνταρ” έκδοση.

Advertisement

mv-agusta-f3-superveloce-eicma_2

Ένα ακόμη από τα highlights της Superveloce είναι η εκ νέου σχεδιασμένη εξάτμιση με δύο απολήξεις να βγαίνουν από τη δεξιά πλευρά και μία από την αριστερή, τονίζοντας έτσι την τρικύλινδη υπόσταση του μοτέρ αλλά και τις αγωνιστικές περγαμηνές της ιστορικής φίρμας. Τριάνταεπτά (37) παγκόσμιοι τίτλοι είναι αυτοί, μην το ξεχνάμε!

Advertisement