Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση Renault Twingo Red Night

Ελλάδα 17:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ειδική έκδοση Renault Twingo Red Night

ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση Renault Twingo Red Night

ΝΕΑ

H Renault θέλοντας να τονίσει τον μοντέρνο και μοδάτο χαρακτήρα του Twingo, δημιουργεί τη νέα ειδική έκδοση Red Night, που τονίζει την εμφάνιση και το εσωτερικό του. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο Renault Twingo Red Night ξεχωρίζει αρχικά με τις κόκκινες ρίγες που διατρέχουν στο πλάι το αμάξωμά του, ενώ παράλληλα διαθέτει νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών με κόκκινα κεντρικά καπάκια.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί συναντούμε μια νέα ταπετσαρία σε ύφασμα/δέρμα και εναλλαγή του κόκκινου με το μαύρο, ενώ υπάρχουν νέες μαύρες επενδύσεις με κόκκινες ενθέσεις. Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός, αφού η έκδοση αυτή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αυτόματο κλιματισμό, ηχοσύστημα R&G, αισθητήρες φώτων και υαλοκαθαριστήρων κ.α.

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία διαφορετικά εξωτερικά χρώματα, δύο κινητήρες (0.9 turbo και 1.0 lt.), μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, ενώ υπάρχει και επιλογή για ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή.

Advertisement
Advertisement

Τιμολογιακά, το κόστος της νέας έκδοσης του Renault Twingo στη Γαλλία όπου και θα προσφέρεται αποκλειστικά, βρίσκεται στις 14.900 ευρώ.

2018 - Renault TWINGO Série Limitée Red Night