Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Νέα Bonneville T120 Diamond Edition: Η 60η επέτειος της θρυλικής Triumph

Ελλάδα 8:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα Bonneville T120 Diamond Edition: Η 60η επέτειος της θρυλικής Triumph

NEWSMOTO

Νέα Bonneville T120 Diamond Edition: Η 60η επέτειος της θρυλικής Triumph

NEWSMOTO

Το 2019, η Triumph γιορτάζει την 60η επέτειο της πιο θρυλικής δικύλινδρης μοτοσυκλέτας της γκάμας της: Της Bonneville του 1959, με την T120 Diamond Edition, που διαθέτει νέα χρώματα και ένα μοναδικό επίπεδο υψηλών προδιαγραφών, φινίρισμα και έμφαση στη λεπτομέρεια.

Advertisement
Advertisement

Βασισμένη στη διαχρονική Bonneville T120, η νέα για το 2019 Bonneville T120 Diamond Edition γιορτάζει την 60η επέτειο της πιο διάσημης βρετανικής μοτοσυκλέτας στην ιστορία. Δημιουργήθηκε το 1959 και πήρε το όνομά της από τα θρυλικά Bonneville Salt Flats. Η αυθεντική T120 έγινε ορόσημο σε ότι αφορά το στυλ, τις δυνατότητες και την οδική  συμπεριφορά.

Η Bonneville T120 Diamond Edition του 2019 διαθέτει το κλασικό στυλ και τις σύγχρονες δυνατότητες του βασικού μοντέλου Bonneville T120 και προσθέτει ένα ακόμη πιο υψηλό επίπεδο φινιρίσματος. Περιλαμβάνονται: Αποκλειστικός Λευκό και ασημί χρώμα στο ρεζερβουάρ με γραφικό «Union flag» και το λογότυπο Bonneville T120 Diamond στα πλαϊνά καπάκια.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τον αποκλειστικό χρωματισμό της, η T120 Diamond Edition διαθέτει μια σειρά από εξαιρετικές λεπτομέρειες που ενισχύουν ακόμη περισσότερο την ειδική της κατασκευή. Σε αυτές περιλαμβάνονται: Επιχρωμιωμένα σήματα με 4 λωρίδες Triumph στο ρεζερβουάρ, επιχρωμιωμένα  καπάκια κινητήρα και σήματα και επιχρωμιωμένο προστατευτικό αλυσίδας.

Με περιορισμένη έκδοση μόλις 800 μονάδων παγκοσμίως, κάθε μοτοσυκλέτα θα διαθέτει αριθμημένο πιστοποιητικό, υπογραμμένο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Triumph, Nick Bloor.

Η Bonneville T120 των 1200 κ.εκ. αποδίδει 80 ίππους και 105 Nm ροπής στις 3100 σ.α.λ. τιμή η οποία είναι προσαρμοσμένη στον modern classic χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας.

Advertisement

BonnevilleT120Diamond2

Το προφίλ του κινητήρα έχει μορφοποιηθεί με εξαιρετικό τρόπο, ώστε να έχει τις παραδοσιακές βασικές στυλιστικές γραμμές των Bonneville της δεκαετίας του 1960. Είναι εφοδιασμένος με σύγχρονα εξαρτήματα, τα οποία έχουν τοποθετηθεί με τρόπο που δεν αλλοιώνει την παραδοσιακή εμφάνισή του.

Advertisement

Μέσα από το κομψό  περίβλημα του κινητήρα, βρίσκεται ένα προηγμένης τεχνολογίας σύστημα υγρόψυξης, το οποίο έχει ενσωματωθεί προσεκτικά ώστε να ελαχιστοποιείται η οπτική του επίδραση στον κινητήρα, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει πιο καθαρή λειτουργία, λιγότερους ρύπους και μεγαλύτερη αυτονομία καυσίμου.

BonnevilleT120Diamond3

Οι κομψές εξατμίσεις peashooter ακολουθούν την καθαρή ίσια γραμμή, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της σχεδίασης διπλού περιβλήματος που καλύπτει τους σωλήνες περνώντας πίσω από το κουτί του καταλυτικού μετατροπέα. Παρέχουν τον αυθεντικό βρετανικό ήχο, με βαθύ και πλούσιο τόνο που ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα της T120 και έχουν ρυθμιστεί με τρόπο που θα συναρπάσει τον αναβάτη.

Advertisement

Η Bonneville T120 διαθέτει πλαίσιο και αναρτήσεις που σχεδιάστηκαν για ξεκούραστες και άνετες καθημερινές διαδρομές, για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη. Με ξεκούραστη θέση οδήγησης, θερμαινόμενα γκριπ στον βασικό εξοπλισμό, κεντρικό σταντ και χειρολαβή συνεπιβάτη, η  Bonneville T120 Diamond Edition είναι πλήρως εξοπλισμένη για μέγιστη άνεση και πρακτικότητα σε κάθε μετακίνηση.

BonnevilleT120Diamond1