Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MV Agusta: Με τέσσερα νέα μοντέλα μέχρι το 2019

Ελλάδα 11:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

MV Agusta: Με τέσσερα νέα μοντέλα μέχρι το 2019

NEWSMOTO

MV Agusta: Με τέσσερα νέα μοντέλα μέχρι το 2019

NEWSMOTO

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερις είναι οι μοτοσυκλέτες που αναμένεται να παρουσιάσει η ιταλική εταιρία μέχρι το 2019, με τη νέα Brutale των 1.000 κ.εκ. να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές. Η MV Agusta είναι η ιταλική εταιρία που θεωρείται από πολλούς ως η Ferrari των δύο τροχών λόγω των εξωτικών μοντέλων τα οποία σε πολλές περιπτώσεις κοστίζουν πολύ περισσότερο από αντίστοιχες προτάσεις του ανταγωνισμού.

Advertisement
Advertisement

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Giovanni Castiglioni, θέλει να συνεχίσει να βλέπει την εταιρία του να απολαμβάνει αυτό το status, δημιουργώντας ακόμη πιο εξωτικά μοντέλα στο μέλλον που θα κοστίζουν ακόμη περισσότερο σε σχέση με σήμερα.

Στην πρόσφατη παρουσίαση της νέας “μικρής” Brutale 800RR, ο Ιταλός ανακοίνωσε τα σχέδια της εταιρίας για τέσσερις μοτοσυκλέτες που θα κάνουν την με εμφάνισή τους μέχρι και το 2019.

Πρώτη από όλες αναμένεται η μεγάλη Brutale που θα φέρει το νέο 4κύλινδο κινητήρα των 1.000 κ.εκ. της εταιρίας και θα τοποθετηθεί στην κορυφή των ιταλικών street μοτοσυκλετών.

Advertisement
Advertisement

Επίσης αναμένεται η τελευταία έκδοση του superbike της εταιρίας, F4, το οποία θα ονομάζεται Claudio, προς τιμή του πατέρα του  Giovanni και ιδρυτή της Cagiva, στην οποία ανήκει η MV Agusta. Η επόμενη F4 θα είναι σχεδιασμένη από λευκό χαρτί και η αποχαιρετιστήρια έκδοση της υπάρχουσας γενιάς, αναμένεται να είναι μια πανάκριβη μοτοσυκλέτα σχεδόν αγωνιστικών προδιαγραφών και φυσικά περιορισμένης παραγωγής.

Παράλληλα η MV Agusta θα παρουσιάσει και ηλεκτρικά μοντέλα όχι όμως με το δικό της σήμα αλλά με εκείνο της Cagiva που έρχεται ξανά στη ζωή έπειτα από καιρό. Όσον άφορα τι μοντέλα θα είναι αυτά ο  Castiglioni ήταν αινιγματικός αφού δήλωσε ότι μπορεί να είναι οτιδήποτε μεταξύ ενός ηλεκτρικού mountain bike και μιας υψηλών επιδόσεων μοτοσυκλέτας.

mv-agusta-f3-675-rc-640