Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-Benz GLS Grand Edition

Ελλάδα 17:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-Benz GLS Grand Edition

ΝΕΑ

Mercedes-Benz GLS Grand Edition

ΝΕΑ

Η Mercedes θα παρουσιάσει τη νέα Grand Edition έκδοση της GLS, στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ την ερχόμενη εβδομάδα. Το μεγάλο SUV γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερο και κερδίζει πόντους πολυτέλειας με τα νέα στοιχεία που εισάγει η έκδοση αυτή.

Advertisement
Advertisement

 

 

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της νέας έκδοσης του μοντέλου για την Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ την επόμενη εβδομάδα. Η Mercedes GLS Grand Edition, είναι η επιτομή του μεγάλου πολυτελούς SUV, με ανέσεις και διάκοσμο λιμουζίνας.

Mercedes-GLS-GrandEdition-boi-530

Advertisement

Η GLS Grand Edition, με τους νέους χρωματισμούς που αφορούν αποκλειστικά τη συγκεκριμένη έκδοση στο αμάξωμα και το εσωτερικό, κάνει τη διαφορά στη γκάμα του μοντέλου που τοποθετείται στην κορυφή από απόψεως μεγέθους, της κατηγορίας των SUV. Οι χρωματικοί συνδυασμοί στην καμπίνα υπόσχονται ιδιαίτερα ξεκούραστες διαδρομές, ενώ τα ποιοτικά υλικά δίνουν το κάτι παραπάνω στην επαφή μαζί τους.

Mercedes-GLS-GrandEdition-boi-640b

Advertisement

Τα καλύτερα Nappa δέρματα στις επενδύσεις των καθισμάτων και των θυρών, ταιριάζουν με τις βελούδινες μοκέτες του αυτοκινήτου, απογειώνοντας την πολυτέλεια στην κατηγορία των SUV. Στο αμάξωμα, τη διαφορά κάνουν –εκτός των αποκλειστικών χρωμάτων όπως είναι το Espresso Brown- τα αποτελούμενα από led’s φωτιστικά σώματα.

Mercedes-GLS-GrandEdition-boi-640

Οι επιλογές στις δίχρωμες ζάντες ελαφρού κράματος είναι δύο, στις 20 και 21 ίντσες. Βασικός κινητήρας στην GLS450 είναι ο V6 τρίλιτρος με τους 362 ίππους, ενώ στην GLS 550 βρίσκουμε τον V8 των 4,7 λίτρων με τους 449 ίππους. Οι πωλήσεις του νέου μοντέλου, αναμένεται να αρχίσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Advertisement