Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Mercedes-AMG GLB 45 με πάνω από 400 άλογα

Ελλάδα 0:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mercedes-AMG GLB 45 με πάνω από 400 άλογα

ΝΕΑ

Mercedes-AMG GLB 45 με πάνω από 400 άλογα

ΝΕΑ

Μετά την πλήρη αποκάλυψη της νέας Mercedes GLB,  οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες μας δίνουν μια πρώτη γεύση από την επερχόμενη ισχυρή έκδοση του μοντέλου που θα επιμεληθεί το σπορ παρακλάδι της φίρμας, η Mercedes-AMG.

Advertisement
Advertisement

To νέο-προαιρετικά 7θέσιο-compact SUV της Mercedes φαίνεται πως θα αποκτήσει ακόμη μια έκδοση με σπορ χαρακτηριστικά. Έτσι, στα χνάρια της A45, οι Γερμανοί θα εμπλουτίσουν την γκάμα του μοντέλου τους με τη Mercedes-AMG GLB 45, με κύρια χαρακτηριστικά την απόδοση και τη σπορτίφ οδική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ισχυρή GLB θα είναι στάνταρ τετρακίνητη και θα εφοδιάζεται με το μηχανικό σύνολο της νέας Α45. Έτσι, ο 2λιτρος τούρμπο βενζινοκινητήρας θα έχει δύο εκδόσεις ιπποδύναμης, με 387 και 421 άλογα, και θα συνδυάζεται με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο. Μάλιστα, οι φήμες αναφέρουν πως για την ισχυρότερη version το γερμανικό SUV θα χρειάζεται για την επιτάχυνση 0-100 χρόνο που δε θα ξεπερνά τα 5 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Στον τομέα της αισθητικής τώρα και από τα στοιχεία που διακρίνουμε μέσω των κατασκοπευτικών φωτογραφιών, η επερχόμενη Mercedes-AMG GLB 45 θα «φορέσει» ένα διακριτικά σπορτίφ κοστούμι με νέες εισαγωγές για τον αέρα, πιο μυώδη σπόιλερς, μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου, διπλές απολήξεις εξάτμισης και πολλά ακόμη στοιχεία. Ανάλογες στιλιστικές αλλαγές περιμένουμε αναμένουμε και για το εσωτερικό. Η αποκάλυψη της κορυφαίας GLB αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος.


 

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement