Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lexus UX250h «Brown Edition» για την Ιαπωνία

Ελλάδα 13:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lexus UX250h «Brown Edition» για την Ιαπωνία

ΝΕΑ

Lexus UX250h «Brown Edition» για την Ιαπωνία

ΝΕΑ

Μια ειδική έκδοση του UX 250h έχει ετοιμάσει η Lexus για την αγορά της Ιαπωνίας, με το καφέ χρώμα να έχει την τιμητική του.

Advertisement
Advertisement

Δεν μπορεί να πει κανείς πως προβληματίστηκαν ιδιαίτερα για το πώς θα ονομάσουν την ειδική αυτή έκδοση, μια και έδωσαν το χρωματικό προσδιορισμό και «καθάρισαν» οι ιθύνοντες της Lexus. Η Brown Edition του UX250h λοιπόν, έχει αυτό ακριβώς που το όνομά του προδίδει: πλούσιο καφέ χρώμα στο αμάξωμα και δύο επιλογές απόχρωσης για τα ποιοτικά δέρματα της καμπίνας. Αμφότερες οι επιλογές για τις εσωτερικές επενδύσεις, είναι παραλλαγές του καφέ σε ότι αφορά το χρωματισμό.

Advertisement
Advertisement

Η μια λέγεται Noble Brown και συνδυάζεται μαύρες λεπτομέρειες και σκούρο καφέ χρώμα στα καθίσματα, ενώ στην δεύτερη περίπτωση έχουμε πολύ πιο ανοιχτή καφέ απόχρωση- και πάλι όμως με αρκετές επιφάνειες σε Noble Bown. Για το αμάξωμα, η Lexus προτείνει 5 διαφορετικές αποχρώσεις του… καφέ, με αυτή των φωτογραφιών που είναι και η πιο εντυπωσιακή, να λέγεται Amber Crystal Shine. Η ειδική έκδοση του μοντέλου, περιλαμβάνει τις 17άρες ζάντες ελαφρού κράματος, με τις ακτίνες σε σκούρο γκρι, καθώς και μια σειρά από στοιχεία εξοπλισμού, όπως είναι η μεγάλη οθόνη για την προβολή των εικόνων από τις περιμετρικά τοποθετημένες κάμερες.