Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Lexus ES από το 2019

Ελλάδα 1:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lexus ES από το 2019

ΝΕΑ

Lexus ES από το 2019

ΝΕΑ

Είναι η 7η γενιά μεγάλου sedan από τη Lexus και θα κάνει ντεμπούτο από το 2019 Στην Ευρώπη, με την αμερικάνικη αγορά να προηγείται καθώς αφορά το μεγαλύτερο ποσοστό του καταναλωτικού ενδιαφέροντος.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Μετά το ντεμπούτο του στο Πεκίνο, το Lexus ES βάζει πλώρη για την αγορά από την οποία η εταιρεία έχει τις μεγαλύτερες προσδοκίες αναφορικά με τις πωλήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η Lexus δίνει κάποια στοιχεία, μόνο για το ES 350- που είναι και η πρώτη έκδοση που θα φτάσει στις ΗΠΑ άμεσα. Με κινητήρα 3,5 λίτρων και 300 ίππους (28 περισσότερους από το αντίστοιχο της προηγούμενης γενιάς του μοντέλου) που θα τους διαχειρίζεται ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

2019-lexus-es-boi-530

Το νέο ES βασίζεται στην παγκόσμια πλατφόρμα “K” της εταιρείας που προσφέρει αυξημένη ακαμψία και μεγάλες δυνατότητες διαμόρφωσης στα μοντέλα που την χρησιμοποιούν. Κοντά στην έναρξη των πωλήσεων του μοντέλου στις ΗΠΑ, που αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι, θα έχουμε και περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις εκδόσεις του μοντέλου, στις οποίες θα περιλαμβάνεται και μια υβριδική (ΕS 300h).

Advertisement

2019-lexus-es-boi-640