Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Lewis Hamilton: Στους δύο τροχούς σε δοκιμές στην Jerez με Yamaha

Ελλάδα 13:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Lewis Hamilton: Στους δύο τροχούς σε δοκιμές στην Jerez με Yamaha

NEWSMOTO

Lewis Hamilton: Στους δύο τροχούς σε δοκιμές στην Jerez με Yamaha

NEWSMOTO

Δεν πρόλαβε καλά καλά να τελειώσει η σεζόν στη Formula 1 και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton, γνωστός για το πάθος που τρέφει για τους δύο τροχούς, βρέθηκε στη σέλα μιας Yamaha R1, κατά τα δοκιμαστικά της εργοστασιακής ομάδας των Ιαπώνων στην Jerez της Ισπανίας. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα ο πεντάκις πλέον παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton, βρέθηκε στην πίστα της Jerez έπειτα από τη λήξη των δοκιμών που εκτελούσε εκεί η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha που συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike. Σκοπός της επίσκεψής του ήταν μόνο η διασκέδαση μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά στην Formula 1.

lewis-hamilton-superbike-test-jerez-2018-7

Στο πλευρό του ο Hamilton είχε τους εργοστασιακούς αναβάτες της Pata Yamaha Official WorldSBK, Michael van der Mark και Alex Lowes οι οποίοι γύρισαν μαζί με τον Hamilton στην πίστα δίνοντάς του παράλληλα συμβουλές. Ο Βρετανός πιλότος φαίνεται πως το διασκέδασε αρκετά, καθώς κατά τη διάρκεια των δοκιμών είχε και μια μικρή πτώση που πλήγωσε την κατάμαυρη Yamaha R1, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί. Η διασκέδαση δεν σταμάτησε καθώς υπήρχε διαθέσιμη και δεύτερη μοτοσυκλέτα.

Advertisement
Advertisement

lewis-hamilton-superbike-test-jerez-2018-3

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του παγκόσμιου πρωταθλήματος Superbike, οι χρόνοι που έγραψε με την R1 ο ταχύτερος άνθρωπος στους τέσσερις τροχούς αυτή τη στιγμή, “ήταν εντυπωσιακοί”, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνονται.

lewis-hamilton-superbike-test-jerez-2018-8

Advertisement

Το πάθος του Lewis Hamilton για τους δύο τροχούς είναι γνωστό με τον Βρετανό να έχει και εμπορική συμφωνία με την MV Agusta, η οποία απελευθερώνει κατά καιρούς και ειδικές εκδόσεις των πανάκριβων μοτοσυκλετών της που φέρουν την υπογραφή του Βρετανού πιλότου.