Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

“Κολασμένη” Mercedes-AMG GLC Coupe από την TopCar

Ελλάδα 11:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

“Κολασμένη” Mercedes-AMG GLC Coupe από την TopCar

ΝΕΑ

“Κολασμένη” Mercedes-AMG GLC Coupe από την TopCar

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG GLC Coupe είναι από μόνη της κομψή και επιβλητική. Οι άνθρωποι της ρώσικης TopCar πιστεύουν όμως ότι μπορεί να γίνει και λίγο πιο hot και για αυτό το λόγο δημιούργησαν το bodykit ονόματι Inferno! ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το νέο bodykit της ρώσικης εταιρίας βελτιώσεων δίνει πραγματικά μια πιο “κολασμένη” όψη στην Mercedes-AMG GLC Coupe ακόμη πιο ταιριαστή με τις επιδόσεις που προσφέρει το crossover της γερμανικής εταιρίας και ο V8 κινητήρας των 510 ίππων.

mercedes-amg-top-car-640-3

Κύριο υλικό κατασκευής είναι φυσικά τα ανθρακονήματα, από τα οποία έχει κατασκευαστεί εξωλοκλήρου το καπό του αυτοκινήτου με την εντυπωσιακή γρίλια και το μεγάλο σε μέγεθος σήμα της ρώσικης εταιρίας στη μέση. Το μεγαλύτερο μέρος του προφυλακτήρα είναι επίσης ανθρακονημάτινο με τους τεράστιους αεραγωγού να προκαλούν ευχάριστα τις εντυπώσεις.

Advertisement
Advertisement

mercedes-amg-top-car-640

Η επέκταση των θόλων αλλά και οι νέες ποδιές είναι επίσης ανθρακονημάτινες όπως και η αεροτομή στο πίσω μέρος και φυσικά ο μεγάλος διαχύτης στο προφυλακτήρα που φιλοξενεί και τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

mercedes-amg-top-car-640-2

Advertisement

Κερασάκι στην τούρτα οι νέες ασορτί σφυρήλατες ζάντες “Inferno” της TopCar με διαστάσεις 21 ίντσες εμπρός και πίσω και ελαστικά 265/40 και 295/35, εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Μαζί με τα ελαστικά η τιμή των ζαντών ξεπερνά τα 6.500 ευρώ, ενώ θα χρειαστείτε άλλα 13.950 ευρώ για το ανθρακονημάτινο bodykit.