Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κλέβει τις εντυπώσεις το Audi R8 της R1 Motosports

Ελλάδα 11:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κλέβει τις εντυπώσεις το Audi R8 της R1 Motosports

ΝΕΑ

Κλέβει τις εντυπώσεις το Audi R8 της R1 Motosports

ΝΕΑ

Αν θεωρείτε το Audi R8 V10 Plus πιο διακριτικό από όσο θα έπρεπε να είναι έτσι όπως έρχεται από το γερμανικό εργοστάσιο, η R1 Motosports έχει μάλλον τη λύση που ψάχνατε που μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίζετε και με το παραπάνω. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Οι αλλαγές που προτείνει η R1 Motosports είναι πολύ συγκεκριμένες και χωρίς να αλλοιώνουν το γενικότερο σχήμα του κορυφαίου Audi, τονίζουν τις επιδόσεις που προσφέρει ο ατμοσφαιρικός V10  των 610 ίππων, δίνοντας ένα πιο αγωνιστικό ύφος στην εμφάνιση του υπεραυτοκινήτου.

Η μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος, εμπνευσμένη από τους αγώνες αντοχής, είναι σίγουρα το highlight του αεροδυναμικού κιτ της εταιρίας από την California και μια σαφή αναβάθμιση σε σχέση με την μικρή αεροτομή της… στάνταρ έκδοσης.

audi-r8-r1-motosport-640-2

Advertisement
Advertisement

Πίσω βλέπουμε τοποθετημένο και έναν αεροδυναμικό διαχύτη, χωρίς να έχει αλλάξει το γενικότερο σχήμα του προφυλακτήρα, ενώ το ίδιο ισχύει και για το εμπρός μέρος με την μόνη αλλαγή εδώ να εντοπίζεται στο μεγαλύτερο και πιο προτεταμένο spoiler. Η εικόνα συμπληρώνεται από τις εντυπωσιακές ζάντες της ADV1 διάστασης 20 και 21 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα με το έντονο μπρονζέ τους χρώμα να έρχεται σε πολύ όμορφη αντίθεση με την “μουντή” γκρι βαφή.

Το λαχείο δεν μας έχει κάτσει ακόμη, αν όμως γίνει και αυτό, πέρα από το R8 θα έχουμε υπόψη μας και την πρόταση της R1 Motosports…

audi-r8-r1-motosport-640