Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κι όμως: Όπως το βλέπετε αυτό το Charger πουλήθηκε πολλά!

Ελλάδα 17:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κι όμως: Όπως το βλέπετε αυτό το Charger πουλήθηκε πολλά!

ΝΕΑ

Κι όμως: Όπως το βλέπετε αυτό το Charger πουλήθηκε πολλά!

ΝΕΑ

Ένα Dodge Charger του 1968 πουλήθηκε σε μάλλον υψηλή τιμή στο Ebay στην κατάσταση που φαίνεται στις φωτογραφίες, όπως βρέθηκε μετά από πολλές δεκαετίες ακινησίας σε έναν αχυρώνα.

Advertisement
Advertisement

 

Οι εικόνες είναι απογοητευτικές για τους περισσότερους και φυσικά δεν δικαιολογούν το ποσό που δαπανήθηκε των 32.000€ για να αποκτήσει κάποιος ένα τόσο άσχημα σκουριασμένο αυτοκίνητο.

Το πολύ θετικό, ίσως και το μόνο θετικό, είναι πως το αυτοκίνητο όπως το βλέπουμε στις φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε μετά από πολλές δεκαετίες ακινησίας, δεν έχει αλλαγές και τροποποιήσεις σε σχέση με το πώς άφησε το εργοστάσιο της Dodge το 1968. Αυτό σημαίνει πως ο κινητήρας είναι ο αρχικός, δικός του όπως και το κιβώτιο των ταχυτήτων αλλά και κάθε λεπτομέρεια που βλέπει κανείς πάνω στο αυτοκίνητο (η επένδυση βινυλίου στην οροφή, οι ταπετσαρίες των καθισμάτων, κλ.π.).

Advertisement
Advertisement

 

Αυτό συνήθως, στην αγοραπωλησία ενός αυτοκινήτου- αντίκα, είναι σημαντικό. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια, με δεδομένο το ότι πέραν των μηχανικών μερών που μπορούν να μια εκτενή (και κοστοβόρα) συντήρηση να παραμείνουν πάνω στο αυτοκίνητο, όλα τα υπόλοιπα χρειάζονται αντικατάσταση ή εκτενείς επεμβάσεις. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το ποσό που πουλήθηκε το αυτοκίνητο αυτό στο Ebay, είναι αξιοθαύμαστα υψηλό και μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως είτε αυτός που το πήρε είχε «άγνοια κινδύνου», είτε έχει στοκ ανταλλακτικών και δεν θα του κοστίζει η ανακατασκευή τόσο όσο σε κάποιον από εμάς τους υπόλοιπους.

Advertisement

Τα «λάθη» που εντοπίζονται στο μπροστινό μέρος και προφανώς αφορούν κάποια επισκευή στο παρελθόν, θα έπρεπε να λειτουργήσουν κάπως αποτρεπτικά για τον αγοραστή αλλά κάτι τέτοιο όπως φαίνεται δε συνέβη. Η μάσκα και τα μπροστινά φτερά, είναι από μεταγενέστερη εκδοχή του μοντέλου αλλά αυτό είναι πταίσμα μπροστά στα σαπισμένα μέρη του πλαισίου και του αμαξώματος που δεν σώζονται με επισκευή αλλά χρήσουν αντικατάστασης. Αγοραστής όμως υπάρχει για τα πάντα και αυτή η αγορά αποτελεί άλλη μια απόδειξη αυτού και εμείς κλείνουμε με την ευχή να δούμε το συγκεκριμένο Charger στην κατάσταση που του αξίζει, πλήρως αποκατεστημένο και με ευτυχή το νέο του ιδιοκτήτη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η κεντρομήχανη Dodge Charger του Fast & Furious 9 σε έκδοση δρόμου
Επιβεβαίωση Newsauto: Σε λειτουργία οι πρώτοι Tesla Superchargers στην Ελλάδα
Ποια Chiron; Το Dodge Viper της Calvo με 2.630 ίππους! (+vid)

 

 

Advertisement