Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Τι θα γίνει με τα σχολεία; 1.000 αστυνομικοί σε επιφυλακή

Ελλάδα 15:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Τι θα γίνει με τα σχολεία; 1.000 αστυνομικοί σε επιφυλακή

ΝΕΑ

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Τι θα γίνει με τα σχολεία; 1.000 αστυνομικοί σε επιφυλακή

ΝΕΑ

Την ετοιμότητα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων ανέφερε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος…

Advertisement
Advertisement

 

Την ετοιμότητα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων ανέφερε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ  «Καλημέρα» :

«1.000 αστυνομικοί  και 200 οχήματα της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από την κακοκαιρία στην Αττική. Υπάρχουν 34 σημεία ελέγχου» επεσήμανε ο Υπουργός και συμπλήρωσε: «Υπάρχει πλήρης συντονισμός με την Πολιτική Προστασία και την Περιφέρεια».

Σχολεία

Advertisement
Advertisement

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα, τα σχολεία σε ολόκληρη την Αττική, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη χώρα.

Κλειστοί θα είναι και όλοι οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφαση των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους. Σύμφωνα με την ΕΡΤ για αύριο, Δευτέρα (6/2) θα εφαρμοστεί τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα μείνουν κλειστά. Κατά τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

«Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, κατόπιν έκτακτης σύσκεψης με τους Δημάρχους της Αττικής, κλειστά θα είναι αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών».

Advertisement

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

Αύριο, Δευτέρα 06.02.2023, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση. Έχουν ενημερωθεί σχετικά όλοι οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων να μεριμνήσουν ώστε να αποσταλούν εντός της ημέρας στους μαθητές και τις μαθήτριες οι σχετικοί σύνδεσμοι σύνδεσης καθώς και τα προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν την αυριανή ημέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement

Η οδήγηση στο χιόνι – πάγο έχει τα μυστικά της

Να γιατί πρέπει να καθαρίζεις το χιόνι από το αυτοκίνητο (+video)

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Σε επιφυλακή οι αρχές, όλα τα μέτρα που ισχύουν στην Αττική

Advertisement