Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Jeep Wrangler και σε pick up

Ελλάδα 5:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Jeep Wrangler και σε pick up

ΝΕΑ

Το Jeep Wrangler και σε pick up

ΝΕΑ

H νέα γενιά του Jeep Wrangler θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Λος Άντζελες στα τέλη του έτους και δύο χρόνια αργότερα θα λανσαριστεί και η pick up version του αμερικάνικου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Τον ερχόμενο Νοέμβριο θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του το νέο Jeep Wrangler, το οποίο θα διατηρήσει τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν εδώ και χρόνια στην elite των off road αυτοκινήτων παγκοσμίως. Στις επιλογές της γκάμας θα υπάρξει και pick up έκδοση, από το 2019 και μετά, με την οποία η Jeep θα προσπαθήσει να αποσπάσει μερίδια αγοράς στην εν λόγω κατηγορία επαγγελματικών οχημάτων. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη version θα λάβει την κωδική ονομασία scrambler, όπως ακριβώς συνέβαινε 30 χρόνια πριν με το CJ-7.

Tο μοντέλο θα βασιστεί πάνω σε μια επικειμένη πλατφόρμα της συμβατικής version, όπου με χρήση τμημάτων αλουμινίου το βάρος θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα. Για την κίνηση του τετρακίνητου pick up της Jeep θα φροντίζουν μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου από τα 2.000 κυβικά εκατοστά, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ένα 3λιτρο V6 μοτέρ με ισχύ κοντά στα 300 άλογα.

Advertisement
Advertisement