Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

Ειδική έκδοση MV Agusta Brutale 800RR America

Ελλάδα 18:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ειδική έκδοση MV Agusta Brutale 800RR America

NEWSMOTO

Ειδική έκδοση MV Agusta Brutale 800RR America

NEWSMOTO

Μια νέα ειδική έκδοση της ανανεωμένης Brutale 800RR παρουσίασε η ιταλική MV Agusta στα χρώματα της αμερικάνικης σημαίας, η οποία αποτίει φόρο τιμής στην… σούπερ συλλεκτική πλέον S America 750 του 1975. Ειδική αλλά όχι και περιορισμένης παραγωγής η Brutale 800RR America, αφού όπως και να έχει η συνολική παραγωγή της θρυλικής ιταλικής εταιρίας με τα δεκάδες παγκόσμια πρωταθλήματα στην ταχύτητα μετριέται σε μερικές μόλις χιλιάδες.

Advertisement
Advertisement

Οι διαφορές της America σε σχέση με την στάνταρ έκδοση του ανανεωμένου μοντέλου που καλύπτει πλέον τις Euro 4 προδιαγραφές (διαφορετικές από εκείνες των αυτοκινήτων), είναι καθαρά κοσμητικές και εντοπίζονται προφανώς στο χρώμα, στην αριθμημένη πλακέτα που δείχνει τον αριθμό του μοντέλου παραγωγής, αλλά και την… “αστερόεσα” των Ιταλών, τη δική τους “σημαία” δηλαδή πάνω στο ρεζερβουάρ, όπου κάθε αστέρι αντιστοιχεί σε κάθε ένα από τα 37 παγκόσμια πρωταθλήματα που έχουν κερδίσει. To update της στάνταρ έκδοσης που αφορά την βελτίωση του κιβωτίου, τις αλλαγές στο μοτέρ και το βελτιωμένο traction control δίνει και εδώ το “παρών”.

Η τιμή της μοτοσυκλέτας στην Μ.Βρετανία βρίσκεται περίπου 2.500 ευρώ πάνω από την στάνταρ έκδοση στα 18.400 ευρώ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και η ακριβότερη Brutale 800RR αφού υπάρχουν και άλλες που ξεπερνούν τις 20.000 ευρώ.

brutale-800-america-640

Advertisement
Advertisement

MV_Agusta_750S_original-640