Live Κίνηση
Περισσότερα
Fleet Cars

Η Volkswagen αλλάζει τα διαστήματα των service

Ελλάδα 23:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Volkswagen αλλάζει τα διαστήματα των service

Fleet Cars

Η Volkswagen αλλάζει τα διαστήματα των service

Fleet Cars

Αλλάζει τον τρόπο (ή καλύτερα τον χρόνο) service η VW, με την πρώτη εφαρμογή να γίνεται στο Golf 8, αλλά και όλα τα μοντέλα, που θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια του 2020.

Advertisement
Advertisement

 

Αυτή τη βδομάδα, η μάρκα Volkswagen εισάγει μια νέα φιλοσοφία συντήρησης για τα μοντέλα της με έναρξη του… μέτρου από το Golf 8. Κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους, η ιδέα θα επεκταθεί σε όλα τα μοντέλα της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Ο Achim Schaible, Διευθυντής του Δικτύου After Sales & Dealer της Volkswagen, ανακοίνωσε την αλλαγή λέγοντας: «Η υψηλή ποιότητα των οχημάτων μας επιτρέπει να διπλασιάσουμε το διάστημα επιθεώρησης στην Ευρώπη σε 24 μήνες. Επομένως, είμαστε μία από τις λίγες μάρκες παραγωγής που καλούν τους πελάτες μας στα συνεργεία λιγότερο συχνά και τους προτείνουμε να κάνουν service στο αυτοκίνητό τους κάθε δύο χρόνια. Με αυτό τον τρόπο, απλοποιούμε σημαντικά το πρόγραμμα συντήρησης και το κάνουμε καλύτερο για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας».

Το 2020, η νέα φιλοσοφία συντήρησης θα επεκταθεί διαδοχικά σε όλα τα μοντέλα της Volkswagen ως μέρος των πολλών νέων μοντέλων και facelifts που θα παρουσιαστούν. Βασική βελτίωση της νέας ιδέας συντήρησης είναι ο διπλασιασμός του χρονικού διαστήματος των επιθεωρήσεων σε 24 μήνες στην Ευρώπη. Στις άλλες αγορές, οι επίπονες συνθήκες λειτουργίας, όπως οι υψηλές θερμοκρασίες ή η σκόνη, απαιτούν ετήσιο έλεγχο των οχημάτων. Τα περιφερειακά και εθνικά όρια χιλιομέτρων εξακολουθούν να ισχύουν.

Advertisement

Ο νέος τυποποιημένος έλεγχος αντικαθιστά την προηγούμενη μορφή μικρού και μεγάλου ελέγχου. Το τυποποιημένο περιεχόμενο συντήρησης και τα νέα διαστήματα επιτρέπουν πιο αξιόπιστες και πιο διαφανείς πληροφορίες για τις τιμές, γεγονός που έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα της υπηρεσίας και συνεπώς στην ικανοποίηση του πελάτη.

Advertisement