Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Toyota Supra στο πρωτάθλημα NASCAR Xfinity το 2019

Ελλάδα 2:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Toyota Supra στο πρωτάθλημα NASCAR Xfinity το 2019

ΝΕΑ

Η Toyota Supra στο πρωτάθλημα NASCAR Xfinity το 2019

ΝΕΑ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου η Toyota θα συμμετέχει στην κατηγορία Xfinity του πρωταθλήματος NASCAR με την αγωνιστική έκδοση της νέας Supra.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η εμπλοκή της Toyota μέχρι σήμερα στο NASCAR αλλά και στη συγκεκριμένη κατηγορία γίνεται με το τετράθυρο σεντάν, Camry. Ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sport Business Journal, η εταιρία σκέφτεται να προχωρήσει σε αντικατάσταση του αυτοκινήτου του της καθώς οι πωλήσεις της κατηγορίας των σεντάν έχουν σημειώσει σημαντική μείωση το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον η Supra είναι το μοντέλο που πρεσβεύει την σπορ φιλοσοφία της Toyota και αναμφίβολα θα ήταν ιδανική επιλογή ως εκπρόσωπος της αγωνιστικής παρουσίας.

toyota-supra-xfinity-series_194567654harpi530

Το παράδειγμα της Toyota δεν είναι μάλιστα και το μοναδικό. Η Chevrolet επέλεξε για τον φετινό θεσμό Monster Energy Cup του NASCAR να συμμετέχει με την Camaro, ενώ η Ford θα αντικαταστήσει το επίσης σεντάν Fusion με την Mustang.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού ως εταιρία που ξεχωρίζει για την αξιοπιστία και την ποιότητά της, η Toyota επιθυμεί πλέον να θυμίσει και την σπορτίφ πλευρά του χαρακτήρα της επαναφέροντας στο προσκήνιο ένα θρυλικό όνομα όπως αυτό της Supra. Παρά μάλιστα το γεγονός πως η εξέλιξή της έχει γίνει από κοινού με την BMW και την Ζ4, οι άνθρωποι της Toyota τονίζουν πως η Supra θα είναι σαφώς πιο οδηγοκεντρική από το δίδυμο γερμανικό κουπέ.

toyota-supra-xfinity-series_194567654harpi640_1