Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Packard της Dita von Teese στο σφυρί

Ελλάδα 0:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Packard της Dita von Teese στο σφυρί

ΝΕΑ

Η Packard της Dita von Teese στο σφυρί

ΝΕΑ

Το πολυτελές μοντέλο του 1939, μαζί με δύο Porsche θα προωθηθούν μεταξύ άλλων για δημοπρασία στο Motorworld Cologne, προκειμένου τα έσοδα που θα συλλεχθούν να προωθηθούν στα θύματα των πλημμυρών της κοιλάδας του ποταμού Ahr.

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο της Dita von Teese, της διασημότερης bourlesque χορεύτριας στη σύγχρονη ιστορία, είναι μια Packard του 1939 που αναμένεται να φέρει σημαντικό ποσό στο ταμείο.

Η συνεργασία μεταξύ του οίκου δημοπρασιών για ιστορικά και συλλεκτικά οχήματα «MyCarmunity», της Motorworld Cologne και του Ahr Automobil Club, έχει ως στόχο το καλύτερο δυνατό οικονομικό αποτέλεσμα για όλα τα αυτοκίνητα που θα «βγουν στο σφυρί» στις 24 Οκτωβρίου. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για τις ανάγκες των πληγέντων από τις πλημμύρες του προηγούμενου διαστήματος στην κοιλάδα του ποταμού Ahr, που είναι παραπόταμος του Ρήνου.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται λοιπόν για μια δημοπρασία από αυτές που λέμε «για καλό σκοπό». Φυσικά, το αυτοκίνητο που ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη δημοπρασία, είναι αυτό που έχει χρησιμοποιηθεί από την χορεύτρια του burlesque, Dita von Teese. Είναι μια Packard του 1939 η οποία έχει χρησιμοποιηθεί από την von Teese σε πολλά γυρίσματα ταινιών και όχι μόνο. Το αυτοκίνητο εισήχθη στη Γερμανία το 2013 από ένα συλλέκτη που παρακολουθούσε το εν λόγω «κίνημα» και έκτοτε υποβλήθηκε σε ριζική αναπαλαίωση και η κατάστασή του κρίνεται ως εξαιρετική.

Στη δημοπρασία που θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου, θα προσφερθούν και τρία ακόμα αυτοκίνητα, τα οποία θα πουληθούν και αυτά με τον ίδιο σκοπό. Πρόκειται για μια Porsche 944S του 1987, μια 911 SC 3,0 Cabrio και ένα MG GT Coupe του 1969. Το Ahr Automobile Club, δηλώνει πως με τα χρήματα που θα εισπραχθούν από τις πωλήσεις, η εταιρεία θα αγοράσει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα για να τα διαθέσει απευθείας στους πληγέντες των πλημμυρών.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Porsche: Εκτυπωμένα 3D καθίσματα
Mια από τις 94 πανάκριβες Porsche 962C, τράκαρε άσχημα στο Spa (+video)
Πόσο πουλήθηκε αυτή η Packard των 104 ετών;

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement