Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Οpel ενισχύει τη συνδεσιμότητα

Ελλάδα 6:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Οpel ενισχύει τη συνδεσιμότητα

ΝΕΑ

Η Οpel ενισχύει τη συνδεσιμότητα

ΝΕΑ

Μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων και εφαρμογών, η Opel προσφέρει σε όλα της τα μοντέλα συστήματα που υποστηρίζουν τη συνδεσιμότητα.

Advertisement
Advertisement


Η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης απαγορεύεται σε πολλές χώρες. Εάν η αστυνομία σας ‘πιάσει επ’ αυτοφώρω’, το πρόστιμο μπορεί να είναι ιδιαίτερα τσουχτερό. Στη Γερμανία, για παράδειγμα, όπου πρόσφατα τα πρόστιμα αυξήθηκαν και το μέτρο απαγόρευσης επεκτάθηκε και σε άλλες συσκευές, όπως tablets και e-books, παίρνοντας απλά στα χέρια σας τη συσκευή για να κοιτάξετε την οθόνη, κινδυνεύετε να πληρώσετε  100 Ευρώ και να τιμωρηθείτε με ένα πόντο στην άδεια οδήγησης (Point System).

Ανάλογα με το σύστημα infotainment της Opel, τα τηλέφωνα ελέγχονται είτε μέσω μπουτόν (στη βασική έκδοση), ή μέσω οθόνης αφής και διακοπτών στο τιμόνι, αλλά και με φωνητική αναγνώριση. Τα R 4.0 IntelliLink, Navi 4.0 IntelliLink και το κορυφαίο σύστημα infotainment Navi 900 IntelliLink επιτρέπουν τη λειτουργία συμβατών τηλεφώνων μέσω του δικού τους συστήματος φωνητικού ελέγχου, Siri ή Google.

Η Opel φέρνει τον κόσμο των smartphones στα μοντέλα της ADAM, Corsa, Astra, Crossland X, Grandland X, Mokka X και Insignia με το σύστημα R 4.0 IntelliLink. Το R 4.0 IntelliLink είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto2.

Advertisement
Advertisement

Πέρα των πλεονεκτημάτων του συστήματος R 4.0 IntelliLink – οθόνη αφής επτά ιντσών, συνδεσιμότητα Bluetooth και συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto2 – το Navi 4.0 IntelliLink προσθέτει ενσωματωμένη λειτουργία πλοήγησης με Ευρωπαϊκούς οδικούς χάρτες, που προβάλλονται σε 2D ή 3D και δυναμική καθοδήγηση διαδρομής μέσω TMC. Με τον ‘φύλακα άγγελο’ OnStar  στο πλευρό τους, οι οδηγοί μπορούν επίσης να στέλνουν τους προορισμούς τους απευθείας στο σύστημα πλοήγησης  (Download Προορισμού), μέσω είτε του Συμβούλου OnStar ή της εφαρμογής MyOpel. Στα Crossland X και Grandland X, το Navi 5.0 IntelliLink συνοδεύεται από έγχρωμη οθόνη αφής οκτώ ιντσών και επιτρέπει την άριστη ενσωμάτωση των Apple CarPlay και Android Auto2 μέσω συμβατών smartphones.

Η τελευταία γενιά του συστήματος Navi 900 IntelliLink που διατίθεται με τα Astra, Mokka X και Insignia εξασφαλίζει άριστη και εξατομικευμένη ψυχαγωγία. Το σύστημα είναι επίσης συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto2, που φέρνουν άμεσα ολόκληρο τον κόσμο των smartphones στο Insignia, βάσει των χαρακτηριστικών που χρησιμοποιούν συχνότερα οι ιδιοκτήτες τους.

Advertisement

 

 

Advertisement