Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Mercedes X-Class της Carlex Design

Ελλάδα 18:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Mercedes X-Class της Carlex Design

ΝΕΑ

Η Mercedes X-Class της Carlex Design

ΝΕΑ

Το Pickup Design, το τμήμα pickup truck της Carlex Design, μόλις αποκάλυψε τις νέες αναβαθμίσεις που αφορούν στη Mercedes-Benz X-Class. Τα πακέτα που προσφέρει ο βελτιωτικός οίκος παρέχουν στους αγοραστές δύο τρόπους προσαρμογής στο στυλ και όχι μόνο του εντυπωσιακού pick up.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το Pickup Design αποκαλεί το πακέτο αναβάθμισης της X-Class “EXY”. Αυτό είναι διαθέσιμο σε Off-Road Extreme και Urban εκδόσεις. Όπως υποδηλώνουν τα ονόματα, το πρώτο εστιάζει στη βελτίωση των δυνατοτήτων εκτός δρόμου του ημιφορτηγού της Mercedes-Benz, δίνοντάς του ελαστικά παντός εδάφους, υψηλότερο ύψος από το έδαφος, εκτεταμένους θόλους τροχών, άγκιστρα ρυμούλκησης, ράβδο φώτων LED στην οροφή, νέο καπό, αεροτομή οροφής στο πίσω μέρος. Υπάρχουν και τα logo “EXY” στο πίσω μέρος.

Mercedes-benz-x-class-carlex-design-tsiro-530

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση Urban επωφελείται επίσης από το κιτ ευρείας όψης. Ωστόσο, διαθέτει χαμηλότερο ύψος και τροχούς 20 ιντσών με ασφάλτινα ελαστικά. Επιπλέον, τα φτερά και ο μπροστινός προφυλακτήρας προέρχονται από ανθρακονήματα προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η επιβάρυνση σε βάρος από τα επιπλέον αξεσουάρ. Εντός συναντάμε σπορ καθίσματα, κόκκινες δερμάτινες επιφάνειες συμβάλλοντας στην αθλητική εικόνα του αυτοκινήτου. Το νέο πακέτο της Pickup Design παρέχει μόνο αισθητικές αλλαγές στην X-Class. Επομένως, μην περιμένετε νέα δεδομένα κάτω από το καπό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ισχυρότερος κινητήρας της X-Class μέχρι στιγμής είναι ο 3.0 λίτρων turbo V6 που τοποθετείται στην X350d. Η ισχύς ανέρχεται στους 190 ίππους. Το pick up φτάνει στα πρώτα 100 km/h από στάση σε μόλις 7,9 sec.

Mercedes-benz-x-class-carlex-design-tsiro-640