Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Hyundai αναβαθμίζει το Sonata

Ελλάδα 3:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Hyundai αναβαθμίζει το Sonata

ΝΕΑ

Η Hyundai αναβαθμίζει το Sonata

ΝΕΑ

Η Hyundai δίνει μία ξεχωριστή νότα στο μεσαίο της μοντέλο Sonata, προσθέτοντας μία νέα εξοπλιστική έκδοση, αλλά και αναβαθμίζοντας σε λεπτομέρειες την εμφάνισή του. Όλα αυτά βέβαια αφορούν την αγορά των ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η προσθήκη της έκδοσης «+» στο Hyundai Sonata φέρνει και ένα πιο πλούσιο επίπεδο στάνταρ εξοπλισμού, το οποίο περιλαμβάνει διζωνικό αυτόματο κλιματισμό, ασύρματο δίκτυο φόρτισης του smartphone και θερμαινόμενο τιμόνι. Αυτά για τις εκδόσεις SEL και Sport, ενώ για την Tech, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει συστήματα υποβοήθησης, όπως το ενεργό cruise control, τη διατήρηση στη λωρίδα (lane change) και το σύστημα αυτόνομης πέδησης ανάγκης (automatic emergency braking). Επίσης, στην έκδοση Limited + περιλαμβάνεται επιπλέον η ηλεκτρική ηλιοροφή.

2018-hyundai-sonata-first-drive (2)-chariatis-530

Οι εκδόσεις με τον εξοπλισμό «+» συνδυάζονται με τον τετρακύλινδρο κινητήρα των 2,4 λίτρων και 185 ίππων, με εξαίρεση την Limited + που διαθέτει τον δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 245 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Advertisement

2018-hyundai-sonata-first-drive (1)-chariatis-640