Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Η Honda στο Mount Panorama από Lego (VIDEO)

Ελλάδα 20:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Honda στο Mount Panorama από Lego (VIDEO)

Car Gadget

Η Honda στο Mount Panorama από Lego (VIDEO)

Car Gadget

H Honda και πάλι κάνει την έκπληξη και υποστηρίζει τη δημιουργία από τουβλάκια Lego ενός διοράματος της πίστας του Mount Panorama στην Αυστραλία, με όλα τα μοντέλα της να δίνουν το παρόν εκεί.

Advertisement
Advertisement

Η Honda συνεργάστηκε ξανά με τον Ryan ‘The Brickman’ McNaught, έναν πιστοποιημένο επαγγελματία LEGO, για μια ακόμη εντυπωσιακή κατασκευή, μετά από εκείνη του Civic Type R σε κλίμακα 1:1. Με το όνομα «Mount Hondarama», το τελευταίο δημιούργημα παρουσιάζει την πίστα αγώνων Mount Panorama της Αυστραλίας σε μικρότερη κλίμακα αλλά με πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Εκτός από το διάσημο circuit το διόραμα περιλαμβάνει μερικά από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα από το παρελθόν της εταιρείας, ενώ υπάρχουν και δύο τηλεχειριζόμενα Civic Type R που μπορούν να οδηγηθούν στη διαδρομή της Lego πίστας.

Advertisement
Advertisement

Η συνολική κατασκευή ζυγίζει 210 κιλά και έχει μήκος 3,3 μέτρα, με πλάτος 1,8 μέτρα. Κατασκευάστηκε από μια ομάδα οκτώ ατόμων που ασχολήθηκαν περισσότερες από 650 ώρες για να τη δημιουργήσουν, χρησιμοποιώντας 150.000 κομμάτια. Θυμίζουμε πως για τη Honda η πίστα του Mount Panorama των 6,2 χιλιομέτρων κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της, μια και το Civic Type R έκανε πέρσι ρεκόρ γύρου στα αυτοκίνητα παραγωγής, με τον Jenson Button πίσω από το τιμόνι του και χρόνο 2:35.207.