Οι εκδόσεις του Fiat 500 | NewsAuto.gr
Fiat 500 Family ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΝΕΑ

Οι εκδόσεις του Fiat 500

To Fiat 500, το εμβληματικό ιταλικό μικρό που συνεχίζει την επιτυχημένη εμπορική πορεία του, προσφέρεται σε περισσότερες εκδόσεις από ποτέ.

Αφήνοντας στην άκρη τις πιο crossover επιλογές σε ότι αφορά στο 500X και στις πιο ευρύχωρες σε ότι αφορά στο 500L, το «απλό» 500άρακι έρχεται και πάλι σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις.

Ως 500 με τα γνώριμα χαρακτηριστικά και τον χαρακτηρισμό του απόλυτου αυτοκινήτου πόλης, με εξοπλισμό που περιλαμβάνει Ράδιο Uconnect με 6 ηχεία, φώτα ημέρας με τεχνολογία LED και 7 αερόσακους. Μπορείτε να το επιλέξετε στα πακέτα Pop ή Lounge, με τους βενζινοκινητήρες 0.9 TwinAir 85 ίππων και 1.2 69 ίππων, ή τον πετρελαιοκινητήρα 1.3 M-Jet απόδοσης 95 αλόγων.

Ως 500C στην αναγέννηση του θρυλικού convertible, που κυνηγά την ελευθερία έχοντας μεταξύ άλλων ηλεκτρική μαλακή οροφή διαθέσιμη σε 3 χρώματα, πίσω σπόιλερ και αισθητήρες παρκαρίσματος . Στα ίδια πακέτα εξοπλισμού αλλά διαθέσιμο μόνο με τα κινητήρια σύνολα βενζίνης.

Fiat-500C-C640

Ως 500 Mirror, έκδοση μέσω της οποίας το ιταλικό μοντέλο προσφέρεται πιο σύγχρονο από ποτέ, με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας που περιλαμβάνει σύστημα U-Connect Navi με έγχρωμη οθόνη αφής 7″ υψηλής ανάλυσης, ζάντες αλουμινίου 15″, δερμάτινο τιμόνι, καθίσματα αποκλειστικής σχεδίασης με κομμάτια οικολογικού δέρματος, προβολείς ομίχλης, αισθητήρες παρκαρίσματος, επιχρωμιωμένους εξωτερικούς καθρέφτες και επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης.

Fiat-500-mirror-interior640

Και εδώ, όπως και στο 500C, μπορείτε να επιλέξετε το Mirror σας με έναν εκ των δύο διαθέσιμων κινητήρων βενζίνης.

Log In or Create an account