Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW πάει κόντρα στον Trump

Ελλάδα 8:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η BMW πάει κόντρα στον Trump

ΝΕΑ

Η BMW πάει κόντρα στον Trump

ΝΕΑ

Λίγο πριν την επίσημη τελετή ορκωμοσίας του Donald Trump ως Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, οι… Ευρωπαίοι έδειξαν πως δεν πρόκειται να φοβηθούν τις απειλές του νέου πλανητάρχη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (ps@newsauto.gr)

Συγκεκριμένα η BMW που παρά τα όσα ο αμφιλεγόμενος επιχειρηματίας και υπό αμφισβήτηση πολιτικός έχει πει, σκοπεύει να ακολουθήσει κανονικά το πλάνο της που θέλει την κατασκευή εργοστασίου στο Μεξικό.

Συγκεκριμένα στο Σαν Λουίς, εκεί όπου σύμφωνα με το AutoNews σκοπεύει να κατασκευάζει 150.000 μονάδες το 2019. Με τη μερίδα του λέοντος να αφορά την επόμενη γενιά της Σειράς 3. Το εν λόγω μέσω, επικαλείται δηλώσεις του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της μάρκας, Ian Robertson.

Advertisement
Advertisement

«Θέλουμε να μεταφέρουμε την παραγωγή της Σειράς 3 σε ένα νέο εργοστάσιο ενόψει 2019. Το που θα πηγαίνουν αυτά τα αυτοκίνητα, θα το αποφασίσουμε στην πορεία», είπε ο Robertson. Σήμερα η Σειρά 3 κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της BMW στη Νότια Αφρική.

Όλα αυτά, την ώρα που η Ford λύγισε στις πιέσεις του Trump και εγκατέλειψε τα πλάνα της για κατασκευή νέου εργοστασίου σε μεξικανικό έδαφος.

Donald-Trump-Lamborghini-Aventador-d640

Advertisement

Ούτε η GM έχει ξεφύγει των επιθέσεων του 70χρονου. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε εδώ τη συλλογή αυτοκινήτων του νέου POTUS.

Advertisement