Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai Terracan: Μεγάλο SUV με πλαίσιο τύπου σκάλας

Ελλάδα 23:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Hyundai Terracan: Μεγάλο SUV με πλαίσιο τύπου σκάλας

ΝΕΑ

Hyundai Terracan: Μεγάλο SUV με πλαίσιο τύπου σκάλας

ΝΕΑ

Κάποιες αναφορές τελευταία έκαναν λόγο πως η Hyundai θα μπορούσε να λανσάρει στο μέλλον ένα SUV με πλαίσιο τύπου σκάλας, πως όμως θα μπορούσε να μοιάζει κάτι τέτοιο στην πράξη;

Advertisement
Advertisement

Ενώ η Hyundai κατασκευάζει ένα μεγάλο SUV με τη μορφή του Palisade, χρησιμοποιεί ένα ενιαίο πλαίσιο που δεν διαθέτει τα διαπιστευτήρια για χρήση εκτός δρόμου, όπως δηλαδή συμβαίνει με τα Chevrolet Tahoe και Toyota Land Cruiser. Εκεί θα τοποθετηθεί το νέο μεγάλο SUV της Hyundai από το 2022 και μετά.

Το SUV, με το όνομα Terracan δημιουργήθηκε από τον σχεδιαστή Enoch Gabriel Gonzales και βασίζεται στο pick up Hyundai Tarlac το οποίο χρησιμοποιεί πλαίσιο τύπου σκάλας.

Καθώς δεν υπάρχουν πρωτότυπα για ένα πιθανό SUV με τέτοιο πλαίσιο από την Hyundai, είναι αδύνατο να γνωρίζουμε πώς θα μοιάζει. Παρόλα αυτά, η δημιουργία του Gonzales συγκεντρώνει μερικά γνωστά σχεδιαστικά στοιχεία της Hyundai με έναν πιο στιβαρό και επιθετικό σχεδιασμό.

Advertisement
Advertisement

Στο εμπρός μέρος, το Terracan διαθέτει λεπτούς προβολείς και φώτα ημέρας, καθώς μια σχάρα και μια αντιολισθητική πλάκα με δύο γάντζους ρυμούλκησης, καθώς και ένα καλλίγραμμο καπό με μια χαρακτηριστική εισαγωγή αέρα.

Ο στιβαρός σχεδιασμός του SUV είναι ιδιαίτερα εμφανής στο πλάι όπου έχει ελαστικά εκτός δρόμου και εντυπωσιακό ύψος από το έδαφος, αλλά θα υπάρχουν επίσης εκδόσεις με πιο ασφάλτινα ελαστικά. Στο πίσω μέρος, έχει εντυπωσιακά πίσω φώτα με γραφικά σχήματος «+» και αρκετές άλλες λεπτομέρειες που τονίζουν το χαρακτήρα τους.

Advertisement

Ενώ ένα στέλεχος της Hyundai παραδέχτηκε ότι ένα τέτοιο όχημα θα είχε νόημα για την εταιρία, προς το παρόν δεν διαθέτει πλαίσιο τύπου σκάλας και θα πρέπει να το εξελίξει από το μηδέν – ακόμη και αν έχει το πράσινο φως, αμφιβάλλουμε ότι θα μοιάζει με κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Πώς θα ήταν το Hyundai Tucson σε έκδοση Pickup;

Αυτό είναι το νέο Hyundai Tucson

Στο Ισραήλ με Hyundai Ioniq

Advertisement