Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Hyundai: Αποκάλυψη για το concept HDC-2 Grandmaster

Ελλάδα 22:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Hyundai: Αποκάλυψη για το concept HDC-2 Grandmaster

ΝΕΑ

Hyundai: Αποκάλυψη για το concept HDC-2 Grandmaster

ΝΕΑ

Έπειτα από το HDC-1 Le Fil Rouge η Hyundai αποκάλυψε και το δεύτερο πρωτότυπό HDC-2 Grandmaster. Το τεραστίων διαστάσεων SUV ακολουθεί επίσης τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Hyundai “Sensuous Sportiness” που παίρνει την έμπνευσή της από τα ιταλικά αυτοκίνητα των 60s και των 70s. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το νέο πρωτότυπο της Hyundai κινείται στα ίδια εντυπωσιακά μονοπάτια με το Le Fil Rouge, μόνο που αυτή τη φορά η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας έχει προσαρμοστεί σε SUV γραμμές, όπως και η χαρακτηριστική γρίλια με τα φώτα να ενσωματώνονται στην σχεδίασή της. Το “Hyundai Look” ΄πως το ονομάζουν οι Κορεάτες θα αντικατοπτρίζεται σε κάθε νέο μοντέλο της εταιρίας, το οποίο ωστόσο θα έχει τον δικό του χαρακτήρα και ρόλο στην γκάμα.

hyundai-HDC-2- Concept-640

Τα σχεδιαστικά στοιχεία που βλέπουμε στο πρωτότυπο Grandmaster αναμένεται να επηρεάσουν όλα τα μελλοντικά SUV της Hyundai, κάτι που αναμένεται να κάνει και το Le Fil Rouge για τα σεντάν της εταιρίας.

Advertisement
Advertisement

hyundai-HDC-2- Concept-640-3

Το μοντέλο παραγωγής που αντιστοιχεί στο Grandmaster, όταν αποκαλυφθεί στο μέλλον, αναμένεται αν αποτελεί την ναυαρχίδα της Hyundai στην κατηγορία. Με ενδιαφέρον αναμένεται η εφαρμογή των γραμμών των πίσω φωτιστικών σωμάτων στο μοντέλο παραγωγής. Κάτι που ισχύει και για τα ενσωματωμένα στην σχεδίαση της εντυπωσιακής μάσκας, φωτιστικά σώματα.

hyundai-HDC-2- Concept-640-2

Advertisement

Άλλα στοιχεία σχετικά με τεχνικά χαρακτηριστικά του HDC-2 Grandmaster δεν έγιναν γνωστά. Προφανώς οι άνθρωποι της εταιρίας ήθελαν να δώσουν βάρος μόνο στο σχεδιαστικό κομμάτι αναδεικνύοντας έτσι και την βαρύτητα που έχει για τους ίδιους.