Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Opel ξανά την Ρωσία μέσω Groupe PSA

Ελλάδα 10:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Opel ξανά την Ρωσία μέσω Groupe PSA

ΝΕΑ

H Opel ξανά την Ρωσία μέσω Groupe PSA

ΝΕΑ

Η Opel επέστρεψε ξανά στην ρώσικη αγορά έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας με την εταιρία να ξεκινά παράλληλα και την παραγωγή μοντέλων της στην χώρα. Πρώτα διαθέσιμα μοντέλα τα Zafira Life και Grandland X.

Advertisement
Advertisement

 

Συγκεκριμένα σε σχετική της ανακοίνωση η Opel αναφέρει ότι τα πρώτα μοντέλα της εταιρίας μετά και την αποχώρηση της από την ρώσικη αγορά το 2015, υπό την σκέπη της General Motors, έχουν ήδη φτάσει στις εκθέσεις της χώρας με το κοινό να μπορεί να παραγγείλει τα Zafira Life και Grandland X.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα το Groupe PSA έχει ήδη να κατασκευάζει το Opel Zafira επί ρώσικου εδάφους στο εργοστάσιο του ομίλου που βρίσκεται στην πόλη Kaluga, περίπου 150 χιλιόμετρα από την Ρωσία. Εκεί θα κατασκευάζεται για την τοπική αγορά και το Vivaro με την έναρξη της παραγωγής να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές της επόμενης χρονιάς.

“Μια σημαντική αύξηση στις επικερδείς εξαγωγές μας είναι ένα από τα σημεία κλειδιά του εταιρικού πλάνου μας PACE! Πραγματοποιούμε ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο σε αυτή την περιοχή τώρα που επιστρέψαμε στην Ρωσία.”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Opel, Michael Lohscheller που θέλει να προσφέρει ακόμη περισσότερα μοντέλα τα επόμενα χρόνια στη Ρωσία κρατώντας παράλληλα την ικανοποίηση των πελατών σε υψηλά επίπεδα, με την εταιρία να θέλει να διατηρήσει το καλό όνομα που είχε χτίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Advertisement

Η Opel θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την παρουσία του ομίλου στην περιοχή, την οποία και θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική και με μεγάλη δυναμική για ανάπτυξη. Παράλληλος στόχος της εταιρίας με την αύξηση των πωλήσεων της είναι και η αύξηση των εξαγωγών εκτός Ευρώπης με το 10% των συνολικών πωλήσεων να αφορά αγορές εκτός αυτής.