Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Nissan δε «φεύγει» από την Ευρώπη

Ελλάδα 15:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Nissan δε «φεύγει» από την Ευρώπη

ΝΕΑ

H Nissan δε «φεύγει» από την Ευρώπη

ΝΕΑ

Δημοσίευμα του reuters δημιούργησε ερωτηματικά ως προς την παραμονή της Nissan στη Γηραιά Ήπειρο. Τι απαντούν οι Ιάπωνες;

Advertisement
Advertisement

Σύγχυση στα Μέσα δημιούργησε το προχθεσινό δημοσίευμα του Reuters το οποίο αναφερόταν στα μελλοντικά πλάνα της Nissan. Σύμφωνα με αυτό, η ιαπωνική φίρμα, μετά από 3 χρόνια θα επικεντρωνόταν στις αγορές της Ασίας και της Αμερικής κυρίως, συνεχίζοντας στην Ευρώπη με μειωμένη γκάμα μοντέλων (Juke & Qashqai).

Αντίστοιχη στρατηγική θα υιοθετούσε για τη Ρωσία, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Ωστόσο, η είδηση αυτή παραφράστηκε και δόθηκε η εντύπωση πως η Nissan θα εγκαταλείψει οριστικά την Ευρώπη κάτι που στην πραγματικότητα δεν ισχύει.

Δείτε τι έγραψε το reuters: Η Nissan θα έχει 2 μοντέλα για την Ευρώπη σε 3 χρόνια

Advertisement
Advertisement

Έτσι, με σημερινή της ανακοίνωση η Nissan αναφέρει: «Η Nissan παραμένει απόλυτα αφοσιωμένη στην ενίσχυση της γκάμας των προϊόντων της  στην Ευρώπη,  ως μέρος των συνεχιζόμενων προσπαθειών της να καταστήσει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες  πιο ανταγωνιστικές. Το νέο Juke, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο, είναι το πρώτο βήμα στην ανανέωση της γκάμας των επιβατικών οχημάτων της. Ήδη άρχισαν οι προετοιμασίες στο εργοστάσιο της Nissan στο Σάντερλαντ του Ηνωμένου Βασιλείου, για να ξεκινήσει την παραγωγή  της επόμενης γενιάς του Qasqhai crossover. Και η Nissan επιμένει στον περαιτέρω “εξηλεκτρισμό” της γκάμας των μοντέλων της,  με το λανσάρισμα νέων προϊόντων να βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν».