Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Mil-Spec θυμήθηκε το Hummer H1

Ελλάδα 17:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mil-Spec θυμήθηκε το Hummer H1

ΝΕΑ

H Mil-Spec θυμήθηκε το Hummer H1

ΝΕΑ

Με ένα εντυπωσιακό τρόπο η Mil-Spec Automotive επαναφέρει στο προσκήνιο το αμίμητο Hummer H1. Το τελευταίο από τα στρατιωτικά οχήματα που «πέρασαν απέναντι».

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Η Mil-Spec Automotive παρουσίασε αυτή την ανακατασκευασμένη έκδοση του Hummer H1. Ξεκινώντας από ένα αυτοκίνητο που… είχε δει και καλύτερες ημέρες, έκανε μια ανακατασκευή εκ βάθρων και πρόσθεσε αναβαθμισμένες λύσεις σε όλους τους τομείς. Κρατώντας την αισθητική του πρότυπο μοντέλου, που ως στρατιωτικό όχημα είχε προφανώς προτεραιότητα στη χρηστικότητα και την αντοχή και λιγότερο στις ανέσεις, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Advertisement
Advertisement

finished-milspec-h1-launch-boi-530

Κάτω από το εμπρός καπό, επιλέχθηκε να είναι ένας V8 Duramax diesel κινητήρας 6,6 λίτρων με απόδοση 500 ίππους και μέγιστη τιμή ροπής τα… 138 kgm! Η μετάδοση της ισχύος αυτής, γίνεται μέσω ενός heavy duty αυτόματου κιβωτίου της Alison με 6 σχέσεις, ενώ η ανάρτηση είναι ανεξάρτητη σε όλους τους τροχούς. Βαρέως τύπου είναι και τα ημιαξόνια που έχει το αυτοκίνητο σε όλους τους τροχούς. Στην καμπίνα οι επεμβάσεις της εταιρείας έχουν κάνει λίγο πιο πολυτελές το περιβάλλον για τους επιβάτες, με αναβαθμισμένα συστήματα πλοήγησης και δυνατότητες συνδεσιμότητας που το original μοντέλο φυσικά δεν είχε. Η τιμή για να κάνει η εταιρεία το H1 έτσι ακριβώς, είναι 186.000€- χωρίς να υπολογίζεται και το κόστος του αυτοκινήτου που θα χρησιμοποιηθεί ως βάση.

finished-milspec-h1-launch-boi-640