Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H «Κληρονομιά της FCA» στο Automotoretrò 2018

Ελλάδα 15:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H «Κληρονομιά της FCA» στο Automotoretrò 2018

ΝΕΑ

H «Κληρονομιά της FCA» στο Automotoretrò 2018

ΝΕΑ

Ανοίγει σήμερα Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου τις πύλες του το 36ο κατά σειρά «Automotoretrò» που θα φιλοξενηθεί μέχρι την Κυριακή (4/2) στο Lingotto Fiere του Τορίνο μαζί με την ένατη έκδοση του «Automotoracing». Κι εκεί, θα παρουσιαστεί η «Κληρονομιά της FCA».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Εκεί ο επικεφαλής του τμήματος, Roberto Giolito, θα παρουσιάσει καίριες καινοτομίες στις εργασίες της ομάδας που είναι αφιερωμένη στην διατήρηση και προώθηση της ιστορικής κληρονομιάς των μαρκών Alfa Romeo, Fiat και Abarth.

Ο ιταλικός όμιλος θα έχει μεγάλο περίπτερο όπου οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να θαυμάσουν ιστορικά αυτοκίνητα και δύο τρέχοντα μοντέλα. Ανάμεσά τους δύο οχήματα που έχουν γράψει την ιστορία της Ιταλικής αυτοκίνησης: η Alfa Romeo Spider και η Spidereuropa Pininfarina. Μαζί τους, θα είναι ένα ένα Fiat-Abarth 850 TC ως τιμώμενος εκπρόσωπος του χθες.

Advertisement
Advertisement

Όσο για το… σήμερα, θα αφορά το δημοφιλές Roadster Fiat 124 Spider που επανέφερε πρόσφατα το θρυλικό όνομα και το Abarth 695 Rivale: την ειδική σειρά που φέρνει μαζί την Abarth και την Riva, δύο Ιταλικές μάρκες παράλληλη πορεία.

Το θεαματικό περίπτερο του «Automotoretrò» θα είναι μία αναπαραγωγή ενός συνεργείου της δεκαετίας του ’50 αλλά αν θέλετε… σύγχρονη πρόσβαση, επισκεφτείτε το www.fcaheritage.com, την online έκθεση του τμήματος της Κληρονομιάς της FCA.

To Fiat-Abarth 850 TC

To Fiat-Abarth 850 TC