Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Ferrari 488 Spider της Novitec

Ελλάδα 17:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Ferrari 488 Spider της Novitec

ΝΕΑ

H Ferrari 488 Spider της Novitec

ΝΕΑ

Οι άνθρωποι του βελτιωτικού οίκου Novitec επεκτείνουν την γκάμα των μοντέλων, παρουσιάζοντας την Ferrari 488 Spider, η οποία στην συγκεκριμένη περίπτωση διαθέτει αποκλειστικά αισθητικής φύσεως μετατροπές.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Κοιτώντας πιο προσεκτικά την ιταλίδα ντίβα από το Μαρανέλο, παρατηρούμε το διαφορετικό body-kit, που αποτελείται από νέο προφυλακτήρα και splitter μπροστά, custom πλευρικές ποδιές, αεραγωγούς στους εμπρός θόλους των τροχών, φουσκωμένα πίσω φτερά, πίσω προφυλακτήρα με εντυπωσιακό διαχύτη και ζάντες από την σειρά NF7 . Φυσικά όλα είναι κατασκευασμένα από carbon.

ferrari-chariatis-530

Ως τελική πινελιά, το supercar διαθέτει σύστημα εξάτμισης της Akrapovic, ενώ σε ότι αφορά τον κινητήρα, ο V8 twin-turbo των 3,9 λίτρων είναι απείραχτος, με την ισχύ να φτάνει τους 670 PS και η μέγιστη τιμή της ροπής αγγίζει τα 77,5 kgm.

Advertisement

ferrari-chariatis-640 a

Σε ότι αφορά τις επιδόσεις, η Novitec δεν ανακοινώνει κάτι επισήμως, αλλά θα πρέπει να είναι παρόμοιες με εκείνες της εργοστασιακής έκδοσης που χρειάζεται 3,0 δευτερόλεπτα για το 0-100 km/h, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 325 km/h.

Advertisement

ferrari-chariatis-640 b

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη 488 Spider δεν βρίσκεται, προς το παρόν, στους καταλόγους της Novitec, παρά μόνο στην εταιρεία βελτιώσεων Component LTD με έδρα το Ισραήλ.