Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ford Focus RS με 500 ίππους από τη Roush

Ελλάδα 13:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ford Focus RS με 500 ίππους από τη Roush

ΝΕΑ

Ford Focus RS με 500 ίππους από τη Roush

ΝΕΑ

Όταν η Roush προσέφερε 500 ίππους στο Ford Focus RS στη SEMA το περασμένο έτος, αυτό φορούσε μια σειρά από σφυρήλατες 19 “σκούρες μπλε ζάντες που ταιριάζουν με τις δαγκάνες των φρένων ενώ υιοθέτησε και μερικές sport λωρίδες κατά μήκος του αμαξώματος.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Σίγουρα, αυτοί οι κόκκινοι τροχοί HC-1 Vossen έχουν επίσης 19 ιντσών ζάντες και σίγουρα βοηθούν να δημιουργηθεί μια πλουσιότερη αντίθεση των χρωμάτων. Φυσικά, το προβάδισμα αυτού του Focus RS δεν είναι οι τροχοί του, αλλά η δύναμή του. Από τους 350 ίππους του εργοστασιακού μοντέλου, η Roush τους κάνει 500, χάρη κυρίως σε ένα νέο μπλοκ κινητήρα και πολλαπλές μετατροπές ECU.

Roush-focus-rs-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν νέα φρένα, καλύτερη ψύξη, ενεργό σύστημα εξάτμισης και προσαρμοσμένο ρυθμιζόμενο σύστημα ανάρτησης τριών σταδίων που κατασκευάστηκε η ίδια η Roush. Όσον αφορά τις οπτικές αλλαγές, υπάρχει ένας εξατομικευμένος μπροστινός διαχωριστής, μια προσαρμοσμένη πίσω πτέρυγα, αλλά και νέες εισαγωγές αέρα.

Roush-focus-rs-red-wheel-tsiro-640

Δυστυχώς, δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα στοιχεία για τις επιδόσεις, αλλά είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι θα φτάνει στα 100 km/h ταχύτερα από τα 4,7 sec του γνωστού μας Focus RS.