Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

FCA: Επιθυμεί διακαώς νέο μεσαίο Pick up

Ελλάδα 10:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

FCA: Επιθυμεί διακαώς νέο μεσαίο Pick up

ΝΕΑ

FCA: Επιθυμεί διακαώς νέο μεσαίο Pick up

ΝΕΑ

Την προσθήκη ενός νέου μεσαίου και πιο προσιτού pick up στην γκάμα της το συντομότερο δυνατό θέλει να δει η Fiat Chrysler Automobiles. Στόχος η ενδυνάμωση των πωλήσεων στην κρίσιμη αγορά των Η.Π.Α. με βλέψεις και για άλλες αγορές ανά τον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

 

Για τις αγορές της Ευρώπης η Fiat ανακοίνωσε τον τερματισμό της παραγωγής του Fullback που βασιζόταν εξ ολοκλήρου στο Mitsubishi L200 (οι χαμηλές πωλήσεις ήταν η αιτία), ενώ για την αγορά των Η.Π.Α. η εταιρία βασίζεται στο εικονιζόμενο Ram 1500 Classic που δεν θεωρείται και ό,τι πιο σύγχρονο στην κατηγορία του με τη νέα γενιά του μοντέλου να έχει παρουσιαστεί πρόσφατα.

Advertisement
Advertisement

Από ό,τι καταλαβαίνουμε η εταιρία ίσως ψάχνει για μία πιο συνολική λύση στην κατηγορία των μεσαίων pick up, μια κατηγορία που έχει απήχηση τόσο στις Η.Π.Α. όσο φυσικά και στις ευρωπαϊκές αγορές. Σύμφωνα και με δηλώσεις του CEO της FCA, Mike Manley η εταιρία επιθυμεί να κατασκευάσει ένα μεσαίο pick up, με ωφέλιμο φορτίο έναν τόνο, τιμή στις Η.Π.Α. λίγο πάνω από τα 20.000 δολάρια και μέγεθος μικρότερο από εκείνο του νέου Jeep Gladiator. Αυτή που έχει αναλάβει “να βρει τη λύση” είναι η Ram.

Αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους της FCA φαίνεται να είναι η πλατφόρμα πάνω στην οποία θα βασίζεται η νέα τους πρόταση αλλά και το πού θα κατασκευάζεται. “Το να είσαι σε θέση να βρεις μία πλατφόρμα λογικού κόστους σε μια περιοχή (σ.σ. του κόσμου) που μπορούμε να την κατασκευάσουμε με χαμηλό κόστος και να είναι παράλληλα ανταγωνιστική είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή”, φέρεται να δήλωσε ο Manley προσθέτοντας παράλληλα ότι θέλει να δει αυτό το πρόβλημα να λύνεται και μάλιστα γρήγορα, καθώς υπάρχει “τρύπα στην γκάμα”.