Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Extreme βελτίωση για τη Mercedes-AMG GT S από την Prior Design

Ελλάδα 18:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Extreme βελτίωση για τη Mercedes-AMG GT S από την Prior Design

ΝΕΑ

Extreme βελτίωση για τη Mercedes-AMG GT S από την Prior Design

ΝΕΑ

Μία ακόμη γερμανική εταιρία βελτιώσεων, η Prior Design, κάνει τα μαγικά της με την Mercedes-AMG GT S με το εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα να θυμίζει αυτοκίνητο που θα μπορούσε κάλλιστα να οδηγεί κάποιος σούπερ ήρωας. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η Prior Desing ξεχωρίζει για την διαφορετική ματιά της και όπως βλέπουμε και στο μοντέλο της Mercedes, ο ο τρόπος που βλέπει τα πράγματα είναι και εδώ ξεχωριστός. Οι άνθρωποι της γερμανικής εταιρίας βελτιώσεων εξέλιξαν ένα wide body kit, ονόματι PD700GTR και το τοποθέτησαν στην Mercedes-AMG GT S κάνοντας την εμφάνισή της ακόμη πιο ακραία και ποθητή στους φίλους των βελτιώσεων.

mercedes-amg-gt-s-prior-design-640

Πέρα από τους φαρδύτερους θόλους το βλέμμα μαγνητίζεται από το νέο καπό και τους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω αλλά και τα αεροδυναμικό βοηθήματα στον εμπρός και τον πίσω προφυλακτήρα. Όλα μαζί δίνουν μια άγρια όψη στην GT S που ολοκληρώνεται από τον διαχύτη και φυσικά την απαιτούμενη για την περίσταση αεροτομή. Νέες είναι και οι διαιρούμενες ζάντες με διαστάσεις 20 και 21 ίντσες εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ τα ελατήρια της ανάρτησης έχουν αλλάξει με άλλα της H&R που φέρνουν παράλληλα το αμάξωμα πιο κοντά στο έδαφος κατά 40 χλστ.

Advertisement
Advertisement

mercedes-amg-gt-s-prior-design-640-4

Οι αλλαγές της Prior Design δεν σταματούν εκεί αλλά συνεχίζονται και στα του κινητήρα με νέο σύστημα εξαγωγής το οποίο φέρει και ηλεκτρονικά ελεγχόμενη πεταλούδα που επιτρέπει στον οδηγό να κρατά ήσυχη την GT S όποτε αυτό χρειάζεται και να απολαμβάνει τον εξαιρετικό ήχο του τετράλιτρου V8 με τα δύο τούρμπο όταν το θέλει.

mercedes-amg-gt-s-prior-design-640-2

Advertisement

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να παραγγείλει ολόκληρο το kit και σε ανθρακονημάτινη έκδοση κάτι βέβαια που θα του στοιχίσει ακόμη περισσότερα χρήματα. Όπως και να έχει η πρόταση της Prior Desing δίνει μια νέα πιο χαμηλή και φαρδιά… διάσταση στην εικόνα της GT S που μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

mercedes-amg-gt-s-prior-design-640-3

Advertisement