Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Έρχεται το ηλεκτρικό Renault Kangoo 

Ελλάδα 3:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το ηλεκτρικό Renault Kangoo

Mobility

Έρχεται το ηλεκτρικό Renault Kangoo

Mobility

Το Electric Renault Kangoo ZE Concept προαναγγέλλει την επόμενη γενιά των Compact Van για η οποία θα έρθει το 2020.

Advertisement
Advertisement

 

 

Advertisement
Advertisement

Η επόμενης γενιά συμπαγών ελαφρών φορτηγών (vans) έρχεται το 2020 και το Kangoo Z.E είναι ο προπομπός τους με την έκδοση ηλεκτρική έκδοση να μας δείχνει κάτι πολύ διαφορετικό από το μοντέλο, που κυκλοφορεί.

Το Kangoo Z.E. υιοθετεί ένα γλυπτό και δυναμικό σχέδιο που η Renault συνδυάζει με την ηλεκτροκίνηση. Η εμφάνιση του έχει την ταυτότητα των Γαλλικών μοντέλων, με μία νέα «υπογραφή» την οποία δημιουργούν τα φωτιστικά σώματα. Η γυάλινη μάσκα συνδέει με μια… ταινία  τα φωτιστικά σώματα (σχήματος C) περιμετρικά του ρόμβου (λογότυπου της Renault). Το ίδιο θέμα συνεχίζεται στις πλευρές και το πίσω μέρος, όπου η λευκή λωρίδα διασχίζει το αμάξωμα από τις λαβές των θυρών, κατά μήκος των σιδηροτροχιών (στις πλαϊνές πόρτες) ως το πίσω έμβλημα, «διαπερνώντας» τα LED φωτιστικά σώματα.

Advertisement

Άλλες εντυπωσιακές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν το χρώμα «Southern Gray» (είναι κοινό με το πρωτότυπο EZ-Pro) καθώς και πράσινες λεπτομέρειες στις ράγες οροφής και στην «μάσκα». Σύμφωνα με την Renault αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς αντιπροσωπεύουν την… πράσινη άποψη που εκφράζουν τα ηλεκτρικά οχήματα. Δυστυχώς, η Renault δεν αναφέρει τίποτα για τα μηχανικά μέρη του Kangoo Z.E. Concept, αλλά το μοντέλο θα πρέπει να έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σύγκριση με την γενιά Kangoo Z.E, που κυκλοφορεί.

Advertisement

Τα μοντέλα παραγωγής Kangoo και Kangoo Z.E. θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο MCA του Maubeuge, στο βόρειο τμήμα της Γαλλίας. Η Renault έχει δεσμευτεί να επενδύσει 450 εκατομμύρια ευρώ σε διάστημα πέντε ετών σε αυτή την μονάδα.

 

 

Advertisement